Negócios - Eventos - Máquinas para a produção de casas de madeira

SCM Group – ultimele inovații ale companiei italiene prezentate la DACH+HOLZ 2024

În inima inovației și tehnologiei pentru industria lemnului, Grupul SCM a etalat o dată în plus angajamentul său profund față de progres și sustenabilitate la prestigiosul eveniment DACH+HOLZ International din Stuttgart. Directorul pentru Produse și Piețe al Diviziei Lemn, Pietro Gheller, ne-a împărtășit viziunea și ultimele inovații ale companiei într-un domeniu în continuă evoluție.

Subliniind importanța strategică a acestui eveniment pentru Grupul SCM, Pietro Gheller a evidențiat investițiile semnificative ale companiei în sectorul construcțiilor din lemn. Această direcție nu doar că reflectă o orientare către o industrie mai verde și mai sustenabilă, dar reprezintă și o pivotare către soluții inovatoare care să răspundă cerințelor complexe ale pieței.

Printre altele, Grupul SCM a prezentat două inovații remarcabile la DACH+HOLZ 2024. Prima, Centrul de prelucrare CNC Oikos xs, este o soluție dedicată construcțiilor din lemn, oferind atât flexibilitate cât și productivitate. Această lansare subliniază angajamentul SCM de a susține companiile din domeniul construcțiilor din lemn, furnizându-le instrumente de ultimă oră care să le sprijine creșterea și eficiența.

În paralel, eforturile SCM de a optimiza interfața între întreprindere și mașinile de prelucrat se materializează prin lansarea software-ului Maestro Beam and Wall. Acest produs vizează maximizarea eficienței și minimizarea pierderilor, asigurând o integrare fluidă și optimizată între diferitele etape ale procesului de producție.

Pe lângă aceste două puncte de atracție principale, Grupul SCM a folosit această ocazie pentru a evidenția alte inovații, inclusiv Oikos xl+ și mașina de șlefuit și calibrare DMC System XL, ambele fiind concepute pentru a rezolva nevoile specifice ale industriei construcțiilor din lemn. Această gamă largă de produse reflectă angajamentul SCM de a oferi soluții complete și integrate pentru partenerii săi.

Investițiile SCM nu se limitează doar la produse și tehnologii, ci și la piața din regiunea DACH (Germania, Austria, și Elveția), cu o prezență semnificativă în Nürnberg, reiterând angajamentul companiei de a face din acest segment un succes remarcabil pentru grup.

Vizionați interviul oferit de Pietro Gheller SCM Group pentru Revista din Lemn

Dan

Tive a oportunidade de trabalhar em diferentes departamentos. Assim, ganhei experiência em finanças, contabilidade, logística, vendas, operações e marketing. Sou um jogador de equipa e um jogador versátil. Sou um empreendedor, coordenei a venda de uma empresa de vernizes e tintas para madeira a uma multinacional. Em 2016 descobri o mundo digital, a edição e o marketing online. Desde então, tenho vindo a colocar online a minha experiência e competências acumuladas.

Adicionar comentário

Adicionar um comentário

Este sítio utiliza o Akismet para reduzir o spam. Saiba como são processados os dados dos seus comentários.

Categorias

Subscrever a newsletter

pt_PT_ao90Português (AO90)