Business Evenimente Utilaje producție case lemn

SCM Group – ultimele inovații ale companiei italiene prezentate la DACH+HOLZ 2024

În inima inovației și tehnologiei pentru industria lemnului, Grupul SCM a etalat o dată în plus angajamentul său profund față de progres și sustenabilitate la prestigiosul eveniment DACH+HOLZ International din Stuttgart. Directorul pentru Produse și Piețe al Diviziei Lemn, Pietro Gheller, ne-a împărtășit viziunea și ultimele inovații ale companiei într-un domeniu în continuă evoluție.

Subliniind importanța strategică a acestui eveniment pentru Grupul SCM, Pietro Gheller a evidențiat investițiile semnificative ale companiei în sectorul construcțiilor din lemn. Această direcție nu doar că reflectă o orientare către o industrie mai verde și mai sustenabilă, dar reprezintă și o pivotare către soluții inovatoare care să răspundă cerințelor complexe ale pieței.

Printre altele, Grupul SCM a prezentat două inovații remarcabile la DACH+HOLZ 2024. Prima, Centrul de prelucrare CNC Oikos xs, este o soluție dedicată construcțiilor din lemn, oferind atât flexibilitate cât și productivitate. Această lansare subliniază angajamentul SCM de a susține companiile din domeniul construcțiilor din lemn, furnizându-le instrumente de ultimă oră care să le sprijine creșterea și eficiența.

În paralel, eforturile SCM de a optimiza interfața între întreprindere și mașinile de prelucrat se materializează prin lansarea software-ului Maestro Beam and Wall. Acest produs vizează maximizarea eficienței și minimizarea pierderilor, asigurând o integrare fluidă și optimizată între diferitele etape ale procesului de producție.

Pe lângă aceste două puncte de atracție principale, Grupul SCM a folosit această ocazie pentru a evidenția alte inovații, inclusiv Oikos xl+ și mașina de șlefuit și calibrare DMC System XL, ambele fiind concepute pentru a rezolva nevoile specifice ale industriei construcțiilor din lemn. Această gamă largă de produse reflectă angajamentul SCM de a oferi soluții complete și integrate pentru partenerii săi.

Investițiile SCM nu se limitează doar la produse și tehnologii, ci și la piața din regiunea DACH (Germania, Austria, și Elveția), cu o prezență semnificativă în Nürnberg, reiterând angajamentul companiei de a face din acest segment un succes remarcabil pentru grup.

Vizionați interviul oferit de Pietro Gheller SCM Group pentru Revista din Lemn

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian