Casa NZEB Casa passiva - Eventos

nZEB Week Constanta - Oportunidades e inovações em edifícios energeticamente eficientes, 17-19 de maio de 2024

O nouă ediție „Săptămâna nZEB” se va desfășura la Constanța în perioada 17-19 Mai 2024 și aduce în prim-plan, ca de obicei, construcțiile nZEB (nearly zero energy building), adică cele cu consum de energie aproape de zero. Evenimentul face parte din proiectul „The nZEB Roadshow”, o inițiativă care a organizat până acum evenimente în Bulgaria, Croația, Grecia, Italia și România.

„Săptămâna nZEB Roadshow” reunește organizații-cheie din domeniul construcțiilor, pentru a promova clădirile eficiente energetic și pentru a stimula cererea de personal calificat în acest sector în plină dezvoltare. Evenimente similare au mai fost găzduite de Bucareste, Brașov, Iași, Cluj și Timișoara.

nZEB Caravana
nZEB Caravana

Evenimentul de la Constanța, organizat de Clusterul pRO-nZEB în parteneriat cu ZEBRO și susținut local de compania CELCO România, reprezintă o platformă excelentă pentru expunerea inovațiilor, produselor și serviciilor din acest domeniu. Conceptul nZEB (Clădiri cu consum de Energie aproape Zero) reprezintă un standard devenit obligatoriu în construcții, vizând clădiri performante, cu necesar de energie foarte scăzut sau aproape zero, acoperit în proporție de cel puțin 30% din surse regenerabile.

Programul de vizitare este de vineri (17 Mai) până duminică (19 Mai), între orele 10:00 și 18:00, la Vivo Mall din Bulevardul Aurel Vlaicu 220, Constanța. Pentru mai multe informații sau pentru a îți rezerva un loc ca expozant, te rugăm să contactezi echipa ZEBRO la adresa de e-mail hello@zebro.ro sau să completezi formularul din pagina evenimentului.

Dacă ești în Constanța în perioada 17-19 Mai, nu rata ocazia de a explora inovațiile din domeniul clădirilor eficiente energetic și de a discuta cu experți din industrie!

Dan

Tive a oportunidade de trabalhar em diferentes departamentos. Assim, ganhei experiência em finanças, contabilidade, logística, vendas, operações e marketing. Sou um jogador de equipa e um jogador versátil. Sou um empreendedor, coordenei a venda de uma empresa de vernizes e tintas para madeira a uma multinacional. Em 2016 descobri o mundo digital, a edição e o marketing online. Desde então, tenho vindo a colocar online a minha experiência e competências acumuladas.

Adicionar comentário

Adicionar um comentário

Este sítio utiliza o Akismet para reduzir o spam. Saiba como são processados os dados dos seus comentários.

Categorias

Subscrever a newsletter

pt_PT_ao90Português (AO90)