Casa NZEB Casa pasivă Evenimente

Săptămâna nZEB Constanța – Oportunități și Inovații în Domeniul Clădirilor Eficiente Energetic, 17-19 Mai 2024

O nouă ediție „Săptămâna nZEB” se va desfășura la Constanța în perioada 17-19 Mai 2024 și aduce în prim-plan, ca de obicei, construcțiile nZEB (nearly zero energy building), adică cele cu consum de energie aproape de zero. Evenimentul face parte din proiectul „The nZEB Roadshow”, o inițiativă care a organizat până acum evenimente în Bulgaria, Croația, Grecia, Italia și România.

„Săptămâna nZEB Roadshow” reunește organizații-cheie din domeniul construcțiilor, pentru a promova clădirile eficiente energetic și pentru a stimula cererea de personal calificat în acest sector în plină dezvoltare. Evenimente similare au mai fost găzduite de București, Brașov, Iași, Cluj și Timișoara.

Caravana nZEB
Caravana nZEB

Evenimentul de la Constanța, organizat de Clusterul pRO-nZEB în parteneriat cu ZEBRO și susținut local de compania CELCO România, reprezintă o platformă excelentă pentru expunerea inovațiilor, produselor și serviciilor din acest domeniu. Conceptul nZEB (Clădiri cu consum de Energie aproape Zero) reprezintă un standard devenit obligatoriu în construcții, vizând clădiri performante, cu necesar de energie foarte scăzut sau aproape zero, acoperit în proporție de cel puțin 30% din surse regenerabile.

Programul de vizitare este de vineri (17 Mai) până duminică (19 Mai), între orele 10:00 și 18:00, la Vivo Mall din Bulevardul Aurel Vlaicu 220, Constanța. Pentru mai multe informații sau pentru a îți rezerva un loc ca expozant, te rugăm să contactezi echipa ZEBRO la adresa de e-mail hello@zebro.ro sau să completezi formularul din pagina evenimentului.

Dacă ești în Constanța în perioada 17-19 Mai, nu rata ocazia de a explora inovațiile din domeniul clădirilor eficiente energetic și de a discuta cu experți din industrie!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână