Business

Paolino Bacci și Albricci Srl anunță un nou parteneriat strategic în industria prelucrării lemnului

Paolino Bacci, unul dintre cei mai importanți producători italieni de mașini pentru prelucrarea lemnului, cu o tradiție de peste 100 de ani, a anunțat recent o nouă colaborare strategică cu Albricci, lider în distribuția de utilaje și cu o vocație puternică pentru serviciile post-vânzare.

Fondată în 1918, Paolino Bacci s-a specializat începând cu anii ’50 în producția de mașini pentru scaune și prelucrarea lemnului masiv, introducând constant pe piață echipamente inovatoare, de înaltă performanță și fiabilitate. Capacitatea inovatoare a companiei este confirmată de numeroasele brevete internaționale deținute și de gama largă de mașini în continuă evoluție. Recent, am fost prezenți la Bacci Open House unde am putut vedea și noi, din interior, activitatea companiei. Detalii în acest articol.

La rândul său, Albricci Srl activează din 1984 în consultanța și vânzarea de mașini pentru prelucrarea lemnului, devenind un punct de referință pentru companiile din industria mobilei, de la micii meșteșugari până la fabricile medii și mari. Cu o echipă de peste 40 de persoane, Albricci se concentrează pe zona de servicii punând accentul pe asistență tehnică, formare și consultanță.

Iată postarea de pe LinkedIn a lui Paolino Bacci referitoare la acest parteneriat:

Această cooperare va permite combinarea experienței și competenței Paolino Bacci cu reputația și rețeaua de distribuție a Albricci, creând valoare adăugată pentru toți partenerii. Noi credem că vor fi deschise noi oportunități și căi de dezvoltare, ridicând standardele în sectorul prelucrării lemnului.

Rămâne de văzut cum se va concretiza acest parteneriat promițător între doi jucători de top în domeniu. Clienții din industria mobilei și prelucrării lemnului vor avea cu siguranță de câștigat de pe urma sinergiei dintre inovația tehnologică Paolino Bacci și serviciile oferite de Albricci.

Etichete

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână