Evenimente

LIGNA 2025: 80% din spațiul expozițional este deja rezervat

LIGNA 2025: Se anunță o ediție aniversară reușită cu o participare impresionantă deja confirmată

Cu un an înainte de sărbătorirea celei de-a 50-a aniversări, LIGNA 2025 se bucură deja de un sprijin semnificativ din partea companiilor expozante. La sfârșitul lunii mai 2024, organizatorii celui mai important târg dedicat industriei prelucrării lemnului, Deutsche Messe AG și Asociația VDMA pentru Mașini de Prelucrare a Lemnului, au raportat un nivel excelent al rezervărilor – atât în ceea ce privește numărul de companii înregistrate, cât și al spațiului expozițional.

„Până la finalul perioadei de discounturi early bird, exact cu un an înainte de LIGNA 2025, 80% din spațiul net de stand – bazat pe suprafața totală a LIGNA 2023 – a fost deja rezervat pentru ediția LIGNA 2025”, afirmă Stephanie Wagner, manager LIGNA la Deutsche Messe. „De asemenea, avem înscrise deja aproape două treimi din companiile expozante, comparativ cu 2023. Aceste cifre arată că angajamentul expozanților față de LIGNA rămâne excepțional de ridicat, chiar dacă în prezent industria traversează vremuri dificile”, a adăugat Wagner.

Pe lângă liderii de piață din Germania, Italia, Austria, Turcia și Spania, au fost înregistrate numeroase participări și din Asia, în special din China și Japonia.

Asociația VDMA pentru Mașini de Prelucrare a Lemnului consideră că actualul nivel al rezervărilor pentru LIGNA și participarea foarte bună a companiilor la târg reprezintă un semn extrem de important al determinării industriei de a găsi o cale unitară de ieșire din criză. Dr. Bernhard Dirr, director general al Asociației VDMA pentru Mașini de Prelucrare a Lemnului: „Ne aflăm în prezent la punctul cel mai de jos al unei recesiuni economice severe. Angajamentul unanim al companiilor înregistrate pentru următoarea ediție LIGNA evidențiază așteptarea că lucrurile se vor îmbunătăți cel târziu până în 2025 și că multe comenzi noi vor fi discutate la LIGNA”.

Chiar dacă anul acesta unele companii au optat să nu participe la evenimente similare, LIGNA 2025 se anunță a fi un eveniment major, cu o participare impresionantă deja confirmată. LIGNA pare că rămâne un catalizator vital pentru creșterea și dezvoltarea industriei prelucrării lemnului. Angajamentul expozanților față de ediția aniversară din 2025 demonstrează încrederea în capacitatea LIGNA de a stimula noi oportunități de afaceri și de a impulsiona redresarea sectorului.

Etichete

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână