Produkt des Tages

AEG US900XE Säbelsäge - Produkt des Tages im Smart Shop

Produsul zilei de astăzi, 09 Octombrie 2018, în magazinul Clever ist fierastrăul sabie US900XE de la AEG. Un fierăstrău cu motor puternic, de 900 W, pentru tăieri rapide în diverse materiale: lemn, panouri derivate, metal, plastic, PVC. Lungimea cursei este de 19 mm, iar viteza este reglabilă, între 0 și 3500 spm, lucru fiind foarte util în cazul materialele sensibile la căldură.Este cu aproape 24% mai ușor comparativ cu alte fierăstraie (2,9 kg), putând fi controlat mult mai bine. Mânerul cu prindere moale asigură o mai bună ergonomie. Sistemul FIXTEC permite schimbarea rapidă și ușoară a lamei, fără ajutorul unei chei. Fierăstrăul se livrează în cutie, cu 2 lame și are un cablu de 4 m lungime.

Ce este și la ce foloseste un fierastrau sabie

Fierăstrăul sabie este o sculă foarte bună pentru proiecte de casă, de tipul DIY. Cu toate că seamănă foarte mult ca mod de funcționare cu fierăstrăul pendular este mult mai ușor de manevrat. Din acest motiv este folosit atunci când se fac remodelari sau demolari în casă. Forma lui ca o prelungire a mâinii permite folosirea în unghiuri dificile, în spații strâmte sau la nivelul pardoselii. Este ușor de controlat atunci când trebuie făcute tăieri din poziții incomode (urcat pe scară) sau tăieri deasupra capului.

Se asemănă cu pendularul la mișcarea pânzei tăietoare care, la fel ca la pendular, este de du-te-vino. Este o sculă puternică ce poate fi folosită pentru tăierea lemnului, a metalului și aluminiului (cuie, piroane, țevi) sau PVC-ului. Cu lame speciale poate taia chiar și piatra. Este foarte potrivit pentru tăierea ramurilor copacilor – curățarea lor de uscături – și chiar pentru secționarea unor bucăți mai mari de lemn.

Säbelsäge

Diferența dintre un fierăstrău sabie și un pendular

Pare ca este același tip de sculă numai că arată diferit. Într-adevăr ambele au o lamă care are o mișcare du-te-vino, un mâner-suport la capătul lamei și diferite viteze de lucru, dar asemănarea se oprește aici. În timp ce pendularul este folosit pentru a tăia linii curbe sau a decupa diverse forme, fierăstrăul sabie este o sculă mai brută folosită pentru lucrări dificile, de tipul tăierilor ramelor de uși sau Fenster atunci când se fac remodelări sau demolări.

Pendularul este o sculă pe care nu o folosești în fiecare zi, dar dacă ai nevoie să tai un cerc pe un blat de bucătărie sau să decupezi un model pe o pazie te vei felicita că ai luat decizia să-l cumperi.

Fierăstrăul sabie este însă scula de care poți avea nevoie zilnic dacă ești genul gospodar sau dacă ai în plan să schimbi ferestrele, să modifici o ușă sau să mansardezi podul. Cu el poți tăia cuiele sau piroanele care-ți ies în cale când tai o scândură și poți tăia un capat de lemn chiar dacă ești urcat pe o scară. Ajungi cu el ușor în locuri dificile, strâmte, în unghiuri complicate. Poți tăia țevile de PVC dacă trebie să le schimbi, chiar și pe cele de aluminiu. Iar dacă ai curte, este foarte bun pentru tăierea crengilor uscate, chiar si pentru a scurta lemne mai lungi.

După cum vezi este scula perfectă pentru un gospodar. Spor la muncă!

Link zum Shop: Fierastrau sabie de la AEG US900XE

Säbelsäge
sursa foto: realaeg.com

Mihaela Radu

Mihaela Radu ist Chemieingenieurin, hat aber eine Leidenschaft für Holz. Sie arbeitet seit mehr als 20 Jahren in diesem Bereich, wobei die Holzveredelung sie in dieser Zeit geprägt hat. Sie sammelte Erfahrungen in einem Forschungsinstitut, in ihrem eigenen Unternehmen und in einem multinationalen Konzern. Sie möchte ihre Erfahrungen kontinuierlich mit denjenigen teilen, die die gleiche Leidenschaft haben - und mehr.

Kommentar hinzufügen

Einen Kommentar hinzufügen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden.

Kategorien

Anmeldung zum Newsletter

de_DEDeutsch