Bife-Sim - Muebles

Quadra - Siéntase libre. Siéntase inspirado.

Cum aș putea să nu vorbesc despre mobilă făcută foarte bine și inspirat? Despre mobilă cu finisaje deosebite, foarte simple, naturale și elegante sau elaborate, cu patine și tehnici de învechire. Despre mobila care îndeamnă să fii liber și inspirat. Feel free. Feel inspired. Este logo-ul și îndemnul Tribunal.

Feel free. Feel inspired

Mobilier care îți dă sentimentul de acasă

La Quadra, după o zi de muncă, carcasa unei pendule se întoarce 100 de ani în timp. Mobila din lemn masiv de rășinos este autentică, iar prezența nodurilor îți întărește această senzație. Masa din stejar masiv are un finisaj atât de discret încât ești convins că este vorba doar de frumusețea naturală a lemnului. Și totul este realizat de oameni talentați, cu dorința de a face lucrurile cât mai autentice și naturale.

Quadra este pentru cei care își doresc mobilă autentică din lemn masiv și care apreciază finisajele cât mai naturale. Și se pare că este apreciată peste tot. Stau dovadă cei 20 de ani în care mobila făcută la Quadra a ajuns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii, în țări unde se pune preț pe creativitate și natural.

Quadra are și soluții pentru amenajări interioare dintre cele mai provocatoare. Mulți designeri și arhitecți aleg să lucreze cu această echipă complexă pentru a găsi soluțiile perfecte pentru proiectele lor. Cu produsele Quadra au fost amenajate atât bucătării din lemn masiv, cât și magazine, restaurante sau hoteluri. Și peste tot mobila îți dă sentimentul de acasă.

Oferta nu se oprește aici. Dacă ceea ce cauți sunt scaune în stil retro sau industrial, canapele și fotolii antichizate din piele vei fi surprins de produsele realizate de meșteri pricepuți în cea mai nouă secție a fabricii din Târgoviște.

Feel free. Feel inspired

Feel free. Feel inspired

Feel free. Feel inspired

Feel free. Feel inspired

Fii inspirat și alege produsele cu care a încântat o lume întreagă.

Feel Free. Feel inspired by Quadra

Mihaela Radu

Mihaela Radu es ingeniera química, pero su pasión es la madera. Lleva más de 20 años trabajando en este campo, siendo el acabado de la madera lo que la ha definido durante este periodo. Ha adquirido experiencia trabajando en un instituto de investigación, en su propia empresa y en una multinacional. Desea seguir compartiendo su experiencia con quienes sienten la misma pasión, y mucho más.

Añadir un comentario

Añade un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorías

Suscribirse al boletín de noticias

es_ESSpanish