Bife-Sim - Muebles

Made with Love - Muebles Montecristo

Există o companie căreia i-aș încredința fără ezitare sarcina de a-mi mobila și decora casa. Pasiunea mea pentru mobila cu aspect elegant care poartă patina vremii, pentru mobila din lemn facută cu grijă și bun gust, ar fi pe deplin răsplătită. Pentru că este vorba de mobilă făcută cu dragoste, exact așa cum spune și logo-ul companiei – Made with Love.

muebles hechos con amor

O fabrică devenită reper pe piața mobilei

Cunosc fabrica de multă vreme. Am văzut câtă pasiune și dorință de perfecțiune există în toți cei pe care i-am cunoscut și cu care am lucrat. Am văzut cum s-a adaptat din mers schimbărilor din modă, dar și celor dictate de criză sau de apariția/dispariția unor piețe de desfacere.

Întotdeauna am fost plăcut impresionată de finisajele delicate și bine realizate care înglobează foarte multă muncă în aparenta lor simplitate. Au devenit chiar element de referință. Nu de puține ori am auzit persoane spunând că vor un finisaj ca cel făcut acolo. Probabil, asta înseamnă mobilă făcută cu dragoste.

muebles hechos con amor

Un mobilier care se înnoiește și se reinventează permanent

Vechea fabrică din Iași a fost fondată în anii ’30 de câțiva artizani locali și a rămas fidelă mobilierului fără vârstă, cu linii încântătoare, armonioase și rafinate.

Mobilierul utilizează materiale avangardiste și tehnologii moderne, se reînnoiește și se reinventează permanent. Continuă să respecte bunul gust al iubitorilor de mobilă clasică și propune piese de calitate elaborate cu rafinament, pentru a face din fiecare dintre ele un adevărat obiect de colecție.

Muebles Montecristo creează punând accent pe stil, luând însă în considerare dorințele și ideile cerute de client, pentru a crea mobilierul care se potrivește cel mai bine cu ambientul. La MC Mobili se consideră că dacă un produs nu se vinde, înseamnă că nu este creativ.

muebles hechos con amor

muebles hechos con amor

mobilă făcută cu dragoste

mobilă făcută cu dragoste

Productos Muebles Montecristo vor fi prezente la BIFE-SIM! Invitația este făcută, așadar sunteți așteptați!

Made with Love by Muebles Montecristo

Mihaela Radu

Mihaela Radu es ingeniera química, pero su pasión es la madera. Lleva más de 20 años trabajando en este campo, siendo el acabado de la madera lo que la ha definido durante este periodo. Ha adquirido experiencia trabajando en un instituto de investigación, en su propia empresa y en una multinacional. Desea seguir compartiendo su experiencia con quienes sienten la misma pasión, y mucho más.

Añadir un comentario

Añade un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorías

Suscribirse al boletín de noticias

es_ESEspañol