Bife-Sim

Accesorios | División de Equipamiento en BIFE-SIM 2018 

Divizia Echipamente a Accesoria Group a prezentat la BIFE-SIM 2018 soluții complete pentru realizarea unui mobilier de calitate. Pe toată durata târgului, utilajele au putut fi testate în timpul demonstrațiilor live la stand. Echipa prezentă a fost pregătită cu informații și răspunsuri utile pentru luarea deciziei corecte în raport cu nevoile de dezvoltare a fiecărei companii.

Iată câteva dintre utilajele văzute în standul Accesoria Group, Divizia Echipamente:

Mașină de găurit multiplu cu comandă numerică – Point K2 TOP, Vitap

Premiat pentru inovație la Xylexpo în acest an, centrul de prelucrare cu comandă numerica Point K2 Top de la Vitap efectuează o găurire completă și rapidă, oferind în același timp o flexibilitate mare la debitare, găurire, nutuire și profilare. Atributele sale îl recomandă pentru realizarea blaturilor mari cu decupaje pentru bucătărie, a fronturilor profilate sau a ramelor pentru uși de bucătărie. O descriere completă a utilajului găsiți și aquí.

echipamente

Fierăstrău circular cu masă mobilă și pânză înclinabilă – Astra 400 5CNC, Casolin

Utilajul este dotat cu masă mobilă pe role, cu căi de rulare confecționate dintr-un oțel special. Acestea sunt inserate printr-o metodă proprie de procesare la rece, patentată de Casolin, care garantează o precizie și o liniaritate excelente ale tăierii. Din acest motiv, căruciorul mesei mobile este garantat pentru 10 ani.

echipamente

Mașină semi-automată pentru aplicarea și frezarea cantului pe curb – Eclipse, Vitap

Eclipse este o mașina unică de aplicat și frezat cant abs pe panouri drepte sau curbe, concave și convexe, cu sistem de avans automat al panoului la aplicarea cantului. O soluție special proiectată pentru producătorii industriali de serie mare care au acceptat provocarea liniilor curbe. Acest utilaj închide perfect conturul, în mod automat.

accesoria bife-sim 2018

Mihaela Radu

Mihaela Radu es ingeniera química, pero su pasión es la madera. Lleva más de 20 años trabajando en este campo, siendo el acabado de la madera lo que la ha definido durante este periodo. Ha adquirido experiencia trabajando en un instituto de investigación, en su propia empresa y en una multinacional. Desea seguir compartiendo su experiencia con quienes sienten la misma pasión, y mucho más.

Añadir un comentario

Añade un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorías

Suscribirse al boletín de noticias

es_ESEspañol