Bife-Sim - Empresas - Eventos

Felder Gruppe Rumanía tuvo más de 900 visitantes en BIFE-SIM 2022

En BIFE-SIM 2022, peste 900 de vizitatori au vizitat standul Felder Gruppe România, conform comunicatului primit de la companie. Persoanele interesate au testat calitatea utilajelor Felder și au cunoscut cel puțin un profesionist Felder Gruppe România, din cei 30 prezenți la stand.

Felder Gruppe România a aniversat la această ediție 20 de ani de participare la târgul de mobilă și accesorii BIFE-SIM. Așa după cum v-am informat deja înaintea evenimentului, sloganul companiei la acest târg a fost Și în acest an, Felder alege să facă BIFErența.

În mesajul primit de la Felder Gruppe România, compania mulțumește vizitatorilor pentru încrederea acordată și menționează că  #unprietendecalitate le stă în continuare la dispoziție, ca de fiecare dată. Imagini de la eveniment puteți vedea și în filmul de mai jos realizat de către Felder Gruppe România la finalul evenimentului.

Mai multe informații despre Felder Gruppe România găsiți pe website-ul companiei, în pagina următoare https://magazin.felder-gruppe.ro/.

Dan

He tenido la oportunidad de trabajar en varios departamentos. Así he adquirido experiencia en Finanzas, Contabilidad, Logística, Ventas, Operaciones y Marketing. Trabajo en equipo y me desenvuelvo en todos los ámbitos. Soy emprendedor, coordiné la venta de un negocio de barnices y pinturas para madera a una multinacional. En 2016 descubrí el mundo digital, la edición y el marketing online. Desde entonces he trasladado mi experiencia y habilidades acumuladas online.

Añadir un comentario

Añade un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorías

Suscribirse al boletín de noticias

es_ESEspañol