Eventos

IMA Schelling te invită la evenimentul in-house „Wood Vibes” de la Schwarzach, în perioada 12 – 14 iunie

IMA Schelling deschide porțile sediului său din Schwarzach pentru un eveniment in-house, care se va desfășura între 12 și 14 iunie. „Wood Vibes”, denumirea evenimentului,  oferă profesioniștilor din industria prelucrării lemnului posibilitatea să obțină informații direct de la sursă, să participe la ateliere și prezentări și să discute direct cu specialiști din domeniu.

IMA Schelling-Schwarzach
IMA Schelling-Schwarzach

Evenimentul găzduit de IMA Schelling combină prezentările de produse cu atelierele și demonstrațiile tehnice pentru a oferi o imagine de ansamblu a industriei prelucrării lemnului. Programul include subiecte relevante precum automatizarea, tehnologiile de tăiere de înaltă performanță și soluțiile inovatoare oferite de IMA Schelling.

Simon Waterbaer, Director de Vânzări la IMA Schelling, a declarat: „Cu această expoziție in-house, dorim să oferim clienților noștri un eveniment tehnologic inspirațional și posibilitatea de a-și extinde rețeaua de contacte. Un moment important al evenimentului este noul spațiu pentru demonstrații, renovat la începutul anului.”

Vizitatorii expoziției pot câștiga experiență și aduna informații necesare proiectelor lor. Programul de prezentări, ateliere interactive și demonstrații tehnice poate fi consultat pe site-ul evenimentului.

Cu numeroși experți prezenți la fața locului, vizitatorii vor putea primi răspunsuri la întrebări despre planificarea proiectelor și automatizare, selecția de software și aspecte legate de servicii și consultanță. Evenimentul promite să ofere soluții individuale și viabile pentru viitor, ilustrate direct prin prezentări tehnologice.

Evenimentul oferă și ocazia de a explora IMA Schelling din interior, prin tururi ghidate care acoperă întregul lanț de producție, de la fabricație la depozitare și asamblare finală. De asemenea, vizitatorii pot socializa într-o atmosferă relaxată în cadrul serii de networking și pot savura preparate oferite de diverse food trucks, disponibile pe toată durata evenimentului.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie la eveniment, vizitați site-ul oficial al evenimentului. Mai jos video de promovare realizat de către IMA Scelling.

Dan

He tenido la oportunidad de trabajar en varios departamentos. Así he adquirido experiencia en Finanzas, Contabilidad, Logística, Ventas, Operaciones y Marketing. Trabajo en equipo y me desenvuelvo en todos los ámbitos. Soy emprendedor, coordiné la venta de un negocio de barnices y pinturas para madera a una multinacional. En 2016 descubrí el mundo digital, la edición y el marketing online. Desde entonces he trasladado mi experiencia y habilidades acumuladas online.

Añadir un comentario

Añade un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorías

Suscribirse al boletín de noticias

es_ESEspañol