Evenimente

IMA Schelling te invită la evenimentul in-house „Wood Vibes” de la Schwarzach, în perioada 12-14 iunie

IMA Schelling deschide porțile sediului său din Schwarzach pentru un eveniment in-house, care se va desfășura între 12 și 14 iunie 2024. Evenimentul denumit „Wood Vibes” oferă profesioniștilor din industria prelucrării lemnului posibilitatea să obțină informații direct de la sursă, să participe la ateliere și prezentări și să discute direct cu specialiști din domeniu.

IMA Schelling-Schwarzach
IMA Schelling-Schwarzach

IMA Schelling este o companie specializată în furnizarea de soluții de producție modulare pentru prelucrarea lemnului, metalelor și materialelor plastice. Aceste soluții includ echipamente pentru fiecare etapă de producție de la depozitarea panourilor și furnizarea de panouri la sistemele de producție controlate complet automat, pentru tăierea panourilor, dimensionarea și aplicarea de cant prin adezivare sau laser, la centre de prelucrare CNC și mașini de găurit, precum și sistemele de manipulare, transportoare și de stivuire necesare.

Evenimentul găzduit de IMA Schelling combină prezentările de produse cu atelierele și demonstrațiile tehnice pentru a oferi o imagine de ansamblu a industriei prelucrării lemnului. Programul include subiecte relevante precum automatizarea, tehnologiile de tăiere de înaltă performanță și soluțiile inovatoare oferite de IMA Schelling.

Simon Waterbaer, Director de Vânzări la IMA Schelling, a declarat: „Cu această expoziție in-house, dorim să oferim clienților noștri un eveniment tehnologic inspirațional și posibilitatea de a-și extinde rețeaua de contacte. Un moment important al evenimentului este noul spațiu pentru demonstrații, renovat la începutul anului.”

Vizitatorii pot câștiga experiență și aduna informații necesare proiectelor lor. Cu numeroși experți prezenți la fața locului, vizitatorii vor putea primi răspunsuri la întrebări despre planificarea proiectelor și automatizare, selecția de software și aspecte legate de servicii și consultanță. Evenimentul va oferi soluții individuale și viabile pentru viitor, ilustrate direct prin prezentări tehnologice. Programul de prezentări, ateliere interactive și demonstrații tehnice poate fi consultat pe site-ul evenimentului.

Evenimentul oferă de asemenea oportunitatea de a descoperi IMA Schelling din interior, prin intermediul tururilor ghidate care acoperă întregul lanț de producție. De asemenea, vizitatorii vot putea socializa într-o atmosferă relaxată în cadrul serii de networking savurând preparate oferite de diverse food trucks, disponibile pe toată durata evenimentului.

Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie la eveniment, vizitați site-ul oficial al evenimentului. Mai jos video de promovare „Wood Vibes” realizat de către IMA Schelling.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână