Empresas - Parchet

Noua Gamă CERAMIN Nuva de la CLASSEN Group

CLASSEN Group anunță lansarea gamei CERAMIN Nuva, gamă care aduce un concept holistic pentru pardoseli fără PVC. Pardoselile pot fi montate atât prin lipire, cât și prin sistem click. CERAMIN este un material dezvoltat de CLASSEN pentru a fi ecologic și prietenos pentru sănătate. Fără PVC, plastifianți sau alți stabilizatori, CERAMIN este complet reciclabil, stabil dimensional și contribuie la un climat interior sănătos, conform producătorului.

Gama Nuva oferă 59 de decorațiuni variate, toate disponibile în varianta cu lipire, iar 41 și în varianta click. Decorațiunile sunt împărțite în cinci subcolecții, fiecare având diferite calități și dimensiuni pentru a satisface nevoile variate ale pieței.

Lansarea oficială a gamei Nuva este planificată pentru al doilea trimestru al anului 2024. Pentru a sprijini retailerii, echipa de marketing s-a pregătit cu materiale de promovare și mostre pentru a permite retailerilor CLASSEN să demonstreze avantajele și diversitatea gamei Nuva.

În completarea lansării Nuva, CLASSEN a publicat prima sa Environmental Product Declaration (EPD-Declarație de Produs pentru Mediu), care confirmă performanța produselor CLASSEN în domeniul contractelor și proiectelor.

Patrick Pohl, șeful departamentului de management al produselor la CLASSEN, subliniază: „Lansarea gamei Nuva reprezintă un moment important pentru CLASSEN și misiunea noastră de a oferi pardoseli inovatoare și de înaltă calitate. Suntem mândri că Nuva oferă nu numai opțiuni estetice plăcute, ci și sănătoase și ecologice.”

Classen Group este o companie germană specializată în producția de pardoseli și uși interioare. Fondată în 1963 de către Wolfgang Classen, compania are o lungă istorie în industria lemnului și a produselor din lemn, inclusiv parchet laminat și alte tipuri de pardoseli de înaltă calitate.

Fuente Classen Group

Dan

He tenido la oportunidad de trabajar en varios departamentos. Así he adquirido experiencia en Finanzas, Contabilidad, Logística, Ventas, Operaciones y Marketing. Trabajo en equipo y me desenvuelvo en todos los ámbitos. Soy emprendedor, coordiné la venta de un negocio de barnices y pinturas para madera a una multinacional. En 2016 descubrí el mundo digital, la edición y el marketing online. Desde entonces he trasladado mi experiencia y habilidades acumuladas online.

Añadir un comentario

Añade un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorías

Suscribirse al boletín de noticias

es_ESEspañol