Business Parchet

Noua Gamă CERAMIN Nuva de la CLASSEN Group

CLASSEN Group anunță lansarea gamei CERAMIN Nuva, gamă care aduce un concept holistic pentru pardoseli fără PVC. Pardoselile pot fi montate atât prin lipire, cât și prin sistem click. CERAMIN este un material dezvoltat de CLASSEN pentru a fi ecologic și prietenos pentru sănătate. Fără PVC, plastifianți sau alți stabilizatori, CERAMIN este complet reciclabil, stabil dimensional și contribuie la un climat interior sănătos, conform producătorului.

Gama Nuva oferă 59 de decorațiuni variate, toate disponibile în varianta cu lipire, iar 41 și în varianta click. Decorațiunile sunt împărțite în cinci subcolecții, fiecare având diferite calități și dimensiuni pentru a satisface nevoile variate ale pieței.

Lansarea oficială a gamei Nuva este planificată pentru al doilea trimestru al anului 2024. Pentru a sprijini retailerii, echipa de marketing s-a pregătit cu materiale de promovare și mostre pentru a permite retailerilor CLASSEN să demonstreze avantajele și diversitatea gamei Nuva.

În completarea lansării Nuva, CLASSEN a publicat prima sa Environmental Product Declaration (EPD-Declarație de Produs pentru Mediu), care confirmă performanța produselor CLASSEN în domeniul contractelor și proiectelor.

Patrick Pohl, șeful departamentului de management al produselor la CLASSEN, subliniază: „Lansarea gamei Nuva reprezintă un moment important pentru CLASSEN și misiunea noastră de a oferi pardoseli inovatoare și de înaltă calitate. Suntem mândri că Nuva oferă nu numai opțiuni estetice plăcute, ci și sănătoase și ecologice.”

Classen Group este o companie germană specializată în producția de pardoseli și uși interioare. Fondată în 1963 de către Wolfgang Classen, compania are o lungă istorie în industria lemnului și a produselor din lemn, inclusiv parchet laminat și alte tipuri de pardoseli de înaltă calitate.

Sursa Classen Group

Etichete

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână