Deco&Design - Finition bricolage

Repeindre une vieille table basse, étape par étape dans Wood Magazine, numéro de septembre 2018.

La prima vedere poate fi greu de crezut că mobila din imagine este transformată dintr-o veche măsuță. Transformare care poate fi făcută și de voi. În Revista din Lemn, ediția Septembrie 2018, vă arătăm pas cu pas transformarea acestei măsuțe de cafea, abandonată pentru că luciul mult prea intens și culoarea clasică nu se mai potriveau cu designul interior al casei.

Am pornit de la măsuță așa cum o vedeți în imaginea de mai sus. Ne-am propus să o aducem să semene cu un scaun transformat cu ceva vreme în urmă și să amenajăm un spațiu de lectură cu aspect shabby chic elegant. Detaliile le găsiți în revistă.

Magazine en bois, varianta tipărită, este editată de 4 ori pe an, în martie, iunie, septembrie și decembrie.

MagazineDuBois.fr din septembrie 2018 conține și articole despre cum se poate evita crăparea lemnului, tipuri de fierăstraie circulare cu masă, ce dotări îți trebuie pentru a face tranziția de la un atelier la o mică fabrică de mobilier, case din lemn din pereți prefabricați și multe alte surprize.

Iubești lemnul, iți place să lucrezi cu el, ești interesat de cât mai multe informații despre prelucrarea și finisarea lui? Abonează-te!

A propos de l'auteur

Dan

J'ai eu la chance de travailler dans différents services. J'ai ainsi acquis de l'expérience dans les domaines de la finance, de la comptabilité, de la logistique, de la vente, des opérations et du marketing. Je suis un joueur d'équipe et un joueur polyvalent. Je suis un entrepreneur, j'ai coordonné la vente d'une entreprise de vernis à bois et de peinture à une multinationale. En 2016, j'ai découvert le monde numérique, l'édition et le marketing en ligne. Depuis, j'ai déplacé mon expérience et mes compétences accumulées en ligne.

Ajouter un commentaire

Ajouter un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les spams. Découvrez comment les données de vos commentaires sont traitées.

Catégories

S'abonner à la lettre d'information

fr_FRFrançais