Deco&Design Finisare DIY

Revopsirea unei măsuțe vechi, pas cu pas în Revista din Lemn, ediția Septembrie 2018

La prima vedere poate fi greu de crezut că mobila din imagine este transformată dintr-o veche măsuță. Transformare care poate fi făcută și de voi. În Revista din Lemn, ediția Septembrie 2018, vă arătăm pas cu pas transformarea acestei măsuțe de cafea, abandonată pentru că luciul mult prea intens și culoarea clasică nu se mai potriveau cu designul interior al casei.

Am pornit de la măsuță așa cum o vedeți în imaginea de mai sus. Ne-am propus să o aducem să semene cu un scaun transformat cu ceva vreme în urmă și să amenajăm un spațiu de lectură cu aspect shabby chic elegant. Detaliile le găsiți în revistă.

Revista din lemn, varianta tipărită, este editată de două ori pe an, în martie și septembrie. Pentru a intra în posesia revistelor editate în 2018 vă puteți abona accesând linkul de mai jos.

Abonează-te la Revista din Lemn

Revista din Lemn din septembrie 2018 conține și articole despre cum se poate evita crăparea lemnului, tipuri de fierăstraie circulare cu masă, ce dotări îți trebuie pentru a face tranziția de la un atelier la o mică fabrică de mobilier, case din lemn din pereți prefabricați și multe alte surprize.

Abonamentul este 58 de lei și îl faci la noi în site din doar câteva clickuri. Plata o poți face prin transfer bancar sau cash la livrare. După efectuarea comenzii vei primi imediat un email cu datele din comanda ta. Dacă ai optat pentru plata prin transfer bancar te rugăm să faci plata în contul menționat. După efectuarea plății vei primi edițiile din martie și septembrie 2018 împreună cu factura aferentă abonamentului. Dacă ai optat pentru plata cash la livrare te rugăm să faci plata la primirea coletului cu revistele din martie și septembrie 2018. Este foarte simplu.

Iubești lemnul, iți place să lucrezi cu el, ești interesat de cât mai multe informații despre prelucrarea și finisarea lui? Abonează-te!

Fii alături de noi ca, împreună, să ducem mai departe Revista din LemnABONEAZĂ-TE AICI!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian