Evénements

IMA Schelling vous invite à l'événement interne "Wood Vibes" à Schwarzach, du 12 au 14 juin.

IMA Schelling deschide porțile sediului său din Schwarzach pentru un eveniment in-house, care se va desfășura între 12 și 14 iunie 2024. Evenimentul denumit „Wood Vibes” oferă profesioniștilor din industria prelucrării lemnului posibilitatea să obțină informații direct de la sursă, să participe la ateliere și prezentări și să discute direct cu specialiști din domeniu.

IMA Schelling-Schwarzach
IMA Schelling-Schwarzach

IMA Schelling este o companie specializată în furnizarea de soluții de producție modulare pentru prelucrarea lemnului, metalelor și materialelor plastice. Aceste soluții includ echipamente pentru fiecare etapă de producție de la depozitarea panourilor și furnizarea de panouri la sistemele de producție controlate complet automat, pentru tăierea panourilor, dimensionarea și aplicarea de cant prin adezivare sau laser, la centre de prelucrare CNC și mașini de găurit, precum și sistemele de manipulare, transportoare și de stivuire necesare.

L'événement organisé par IMA Schelling combine des présentations de produits avec des ateliers et des démonstrations techniques afin de fournir une vue d'ensemble de l'industrie du travail du bois. Le programme comprend des sujets pertinents tels que l'automatisation, les technologies de coupe à haute performance et les solutions innovantes proposées par IMA Schelling.

Simon Waterbaer, Director de Vânzări la IMA Schelling, a declarat: „Cu această expoziție in-house, dorim să oferim clienților noștri un eveniment tehnologic inspirațional și posibilitatea de a-și extinde rețeaua de contacte. Un moment important al evenimentului este noul spațiu pentru demonstrații, renovat la începutul anului.”

Vizitatorii pot câștiga experiență și aduna informații necesare proiectelor lor. Cu numeroși experți prezenți la fața locului, vizitatorii vor putea primi răspunsuri la întrebări despre planificarea proiectelor și automatizare, selecția de software și aspecte legate de servicii și consultanță. Evenimentul va oferi soluții individuale și viabile pentru viitor, ilustrate direct prin prezentări tehnologice. Programul de prezentări, ateliere interactive și demonstrații tehnice poate fi consultat pe site-ul evenimentului.

Evenimentul oferă de asemenea oportunitatea de a descoperi IMA Schelling din interior, prin intermediul tururilor ghidate care acoperă întregul lanț de producție. De asemenea, vizitatorii vot putea socializa într-o atmosferă relaxată în cadrul serii de networking savurând preparate oferite de diverse food trucks, disponibile pe toată durata evenimentului.

Pour plus d'informations et pour s'inscrire à l'événement, consultez le site suivant Site officiel de l'événement. Ci-dessous, la vidéo promotionnelle "Wood Vibes" d'IMA Schelling.

A propos de l'auteur

Dan

J'ai eu la chance de travailler dans différents services. J'ai ainsi acquis de l'expérience dans les domaines de la finance, de la comptabilité, de la logistique, de la vente, des opérations et du marketing. Je suis un joueur d'équipe et un joueur polyvalent. Je suis un entrepreneur, j'ai coordonné la vente d'une entreprise de vernis à bois et de peinture à une multinationale. En 2016, j'ai découvert le monde numérique, l'édition et le marketing en ligne. Depuis, j'ai déplacé mon expérience et mes compétences accumulées en ligne.

Ajouter un commentaire

Ajouter un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les spams. Découvrez comment les données de vos commentaires sont traitées.

Catégories

S'abonner à la lettre d'information

fr_FRFrançais