Forester

Sega industriale ad alte prestazioni Wood-Mizer WB2000

Urmăriți înregistrarea Wood-Mizer LIVE cu prezentarea detaliată a caracteristicilor de design ale fierăstrăului industrial WB2000. În această prezentare video, managerul de produs Wood-Mizer TITAN, Adam Kubiak, explică modul în care funcționează și generează profit fierăstrăul WB2000, folosind o pânză de 50 mm, 75 mm sau 100 mm lățime și oferind performanțe comparabile cu cele ale unui fierăstrău cu bandă lată.

Clipul video este subtitrat. Pentru a beneficia de traducerea subtitrării în limba dorită, faceți clic pe butonul „Setări” din colțul dreapta jos al clipului video, selectați „Traduceți subtitrarea” și selectați limba.

Legno-Mizer prezintă fierăstrăul industrial de înaltă performanță WB2000, care a fost proiectat special pentru a răspunde nevoilor piețelor de prelucrare a lemnului de înaltă producție. Instalat și operat cu succes pe șase continente încă de la debutul său inițial, WB2000 extinde versatilitatea și accesibilitatea unui fierăstrău industrial de înaltă performanță, oferind servicii și suport de clasă mondială din partea rețelei de distribuție de top a Wood-Mizer.

fierăstrău industrial WB2000 Wood-Mizer

Capabil să debiteze cu pânze cu bandă îngustă de 50 mm, 75 mm și 100 mm, modelul WB2000 combină randamentul crescut al tehnologiei pânzelor subțiri cu durabilitatea și fiabilitatea cerute de operațiunile de înaltă producție. În plus, pânzele de fierăstrău WB2000 pot fi reascuțite prin tehnologia rapidă, precisă și accesibilă a discului de șlefuit CBN, fără a fi nevoie să se apeleze la alte tehnici costisitoare de reascuțire.

Dotat cu funcții de înaltă performanță, fierăstrăul WB2000 include un motor electric puternic de 30 kW sau 37 kW, structură rezistentă, întreținere redusă, sistem video cu 2 camere de transmisie live și o operare eficientă cu ajutorul sistemului de comandă Setworks pentru debitarea buștenilor de esență moale, tare și tropicală cu diametru mare. WB2000 poate fi folosit ca fierăstrău individual pentru a procesa un buștean complet sau adăugat la o linie existentă pentru a procesa bușteni neregulați sau pentru a produce modele personalizate.

Caracteristicile fierăstrăului industrial WB2000 de înaltă performanță
  •  Structură robustă cu două șine, cu suport pentru patru stâlpi
  • Performanță ridicată cu pânze de 50 mm, 75 mm și 100 mm lățime
  • Capacitate de prelucrare bușteni de 6 tone
  • Monitorizare proces live, sistem video cu 2 camere (plus 2 opționale)

fierăstrău industrial WB2000 Wood-Mizer

Sistemele electronice de comandă și o stație de control ridicată permit unui singur operator să gestioneze toate funcțiile de debitare și manipulare hidraulică a buștenilor, menținând în același timp o vedere clară asupra întregii producții. Dispozitivele de comandă avansate sunt operate de pe un ecran tactil HMI, care afișează dimensiunile scândurilor și prismelor, împreună cu înălțimea curentă a capului de tăiere, poziția de avans și tensiunea pânzei. În plus, joystick-urile ergonomice oferă operatorului un control precis al tuturor funcțiilor de debitare și manipulare a buștenilor și oferă control hidraulic proporțional al vitezei de avans. Funcțiile hidraulice de manipulare a buștenilor includ: clemă pentru bușteni, suporturi laterale verticale, sistem de rotire bușteni cu lanț bidirecțional și role de putere pentru poziționarea bușteanului și îndepărtarea prismelor.

WB2000

Fierăstrăul industrial de înaltă performanță Wood-Mizer WB2000 este acum disponibil în întreaga lume. Contactați reprezentantul local Wood-Mizer pentru comandă. Pentru mai multe informații, vizitați pagina produsului WB2000.

fierastrau industrial WB2000 Wood-Mizer

Wood-Mizer RO S.R.L.
str. Fabricii Nr. 6, Sura Mica
557270 Jud. Sibiu
Info macchina: +40 755 20 20 30
E-mail: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Categorie

Iscriviti alla newsletter

it_ITItaliano