Máquinas e ferramentas - Maquinaria Produção de mobiliário

#SMaisCasa mas #MergemMaisFora: máquinas da Felder, entregues a partir do stock a preço de fábrica

În această perioadă în care veștile proaste sunt la tot pasul, avem o veste bună de la Felder Gruppe România. Felder Gruppe România a demarat campania #StămAcasă dar #MergemMaiDeparte prin care le oferă producătorilor de mobilă utilaje de calitate livrate din stoc, la preț de fabrică.

campanha felder

Așadar, dacă considerați că acesta este un moment potrivit să faceți o afacere bună, puteți consulta oferta Felder. Aceasta cuprinde:

- 8 oferte la utilaje clasice (mașini de rindeluit la grosime, mașini pentru aplicarea cantului, fierăstraie panglică) și sisteme de exhaustare

- 15 oferte la compresoare (mobile cu piston, staționare cu șurub, staționare cu piston)

- 10 oferte pentru scule de mână Festool (mașini, accesorii și consumabile)

Important de știut este că ofertele sunt valabile în limita stocurilor disponibile în România și a configurațiilor existente pe stoc.
Informațiile despre oferte sunt disponibile AQUI.
Completați formularul de comandă sau sunați direct la 0731 335 337. Consultanții Felder Gruppe România vă vor oferi toate detaliile.

#StămAcasă dar #MergemMaiDeparte nu este doar numele campaniei de oferte speciale, dar și mesajul pe care Felder Gruppe România îl transmite tuturor partenerilor săi în această perioadă. Deși este o situație nouă cu care nu s-a mai confruntat nimeni până acum, echipa Felder Gruppe România este în continuare disponibilă la liniile directe:

VÂNZĂRI: 0731 335 337
BLITZ SERVICE: 021-4603388
EMAIL: felder@felder.ro

Adicionar comentário

Adicionar um comentário

Este sítio utiliza o Akismet para reduzir o spam. Saiba como são processados os dados dos seus comentários.

Categorias

Subscrever a newsletter

pt_PT_ao90Português (AO90)