Bife-Sim - Negócios - Eventos

O Felder Gruppe Roménia recebeu mais de 900 visitantes na BIFE-SIM 2022

La BIFE-SIM 2022, peste 900 de vizitatori au vizitat standul Felder Gruppe România, conform comunicatului primit de la companie. Persoanele interesate au testat calitatea utilajelor Felder și au cunoscut cel puțin un profesionist Felder Gruppe România, din cei 30 prezenți la stand.

Felder Gruppe România a aniversat la această ediție 20 de ani de participare la târgul de mobilă și accesorii BIFE-SIM. Așa după cum v-am informat deja înaintea evenimentului, sloganul companiei la acest târg a fost Și în acest an, Felder alege să facă BIFErența.

În mesajul primit de la Felder Gruppe România, compania mulțumește vizitatorilor pentru încrederea acordată și menționează că  #unprietendecalitate le stă în continuare la dispoziție, ca de fiecare dată. Imagini de la eveniment puteți vedea și în filmul de mai jos realizat de către Felder Gruppe România la finalul evenimentului.

Mai multe informații despre Felder Gruppe România găsiți pe website-ul companiei, în pagina următoare https://magazin.felder-gruppe.ro/.

Dan

Tive a oportunidade de trabalhar em diferentes departamentos. Assim, ganhei experiência em finanças, contabilidade, logística, vendas, operações e marketing. Sou um jogador de equipa e um jogador versátil. Sou um empreendedor, coordenei a venda de uma empresa de vernizes e tintas para madeira a uma multinacional. Em 2016 descobri o mundo digital, a edição e o marketing online. Desde então, tenho vindo a colocar online a minha experiência e competências acumuladas.

Adicionar comentário

Adicionar um comentário

Este sítio utiliza o Akismet para reduzir o spam. Saiba como são processados os dados dos seus comentários.

Categorias

Subscrever a newsletter

pt_PT_ao90Português (AO90)