Bife-Sim Business Evenimente

La târgul de mobilă de anul acesta, Felder alege să facă BIFErența

Felder Gruppe aniversează anul acesta 20 de ani de participare la târgul de mobilă și accesorii BIFE SIM, cel mai important eveniment al industriei de profil. Într-un spațiu de expunere generos de 400 m², firma va aduce 30 de utilaje pregătite pentru demonstrații live, toți cei 30 de membri ai echipei fiind prezenți în stand pentru informații și prezentări. Conform sloganului de la această ediție – Și în acest an, Felder alege să facă BIFErența – evenimentul va fi ocazia pentru evidențierea punctelor prin care compania se diferențiază de competitorii din piață.

Felder Gruppe la BIFE SIM 2022

Utilaje pregătite pentru a fi testate

În standul din târg firma va veni cu 30 de utilaje profesionale pentru prelucrarea secundară a lemnului, pregătite pentru demonstrații. Vor fi atât utilaje specifice micilor producători, cât și utilaje industriale, de mare capacitate, dedicate marilor producători din industrie.

Printre utilajele din stand veți găsi fierăstrău cu masă mobilă sau de tăiere în pachet, mașini de aplicat cant, mașină de găurit multiplu sau CNC de găurire și frezare, mașină combinată cu 2 operații, CNC cu 4 axe. Informații suplimentare despre utilajele pe care le puteți vedea la lucru în târg găsiți și aici, în pagina dedicată evenimentului.

Programe de dezvoltare pe termen lung

Pentru a veni în sprijinul partenerilor, Felder a conceput 5 programe de dezvoltare care vor fi prezentare la târg, pe larg, celor interesați. Sunt programe gândite să susțină dezvoltarea pe termen lung a business-ului partenerului prin flexibilitate, garanție extinsă, stocuri permanente, asistență tehnică și consultanță de specialitate. Iată programele:

Programul G+ care asigură perioadă suplimentară de garanție:

  • 3 ani garanție extinsă Felder, Hammer, Format4, Mayer
  • 3 ani garanție pentru arborele Silent Power
  • 6 ani garanție la sistemul de înclinare Easy-Glide
  • 10 ani garanție extinsă la sistemul de glisare X-Roll

Programul Blitz Service – servicii profesionale de instalare și mentenanță, precum și instruirea personalului:

  • Asistență tehnică completă în garanție și post-garanție
  • Stoc de piese de schimb în România. Livrare rapidă
  • Cea mai mare echipă de asistență tehnică din piață
  • Tehnicieni autorizați
  • Acoperire națională

Programul Flex Fin, prin care compania îți propună să vină în sprijinul partenerilor cu soluții flexibile de finanțare adaptate nevoilor fiecăruia. Partenerii Felder pot alege să închirieze utilaje sau să le cumpere în rate sau leasing, beneficiind de dobândă preferențială. De asemenea, pot beneficia de asistență pentru achiziționarea echipamentelor prin fonduri europene. Programul este flexibil, eficient și transparent, iar clienții pot beneficia de experiența dobândită de companie în urma a peste 900 de finanțări acordate.

Programul Buy Back, prin care se poate valorifica utilajul vechi ca avans pentru unul nou sau second-hand superior. Pentru utilajul vechi oferta primită de client va fi la nivelul pieței, iar utilajul nou va fi vândut la preț preferențial. Prin acest program poate fi schimbat orice fel de utilaj, indiferent de marcă sau model.

Programul Primul Atelier. Este un program de asistență tehnică și comercială dedicat celor aflați la început de drum în domeniul prelucrării lemnului și a panourilor derivate. Prin acest program Felder Gruppe asigură:

  • Consultantă de specialitate, atât tehnică cât și comercială
  • Pachete complete de dotare a unui atelier, configurate diferit în funcție de nevoile specifice
  • Servicii gratuite de instruire a angajaților în utilizarea utilajelor
  • Condiții speciale de preț și finanțare
Întreaga echipă FELDER GRUPPE vă așteaptă la BIFE SIM 2022

Pentru a putea oferi cea mai bună experiență vizitatorilor standului, toți cei 30 membri ai echipei Felder Gruppe din România vor fi prezenți în târg pe toată perioadă de desfășurare a evenimentului. Ei vor oferi informații referitoare la utilaje și programele de finanțare, iar tehnicienii vor asigura desfășurarea în bune condiții a demonstrațiilor practice.

După perioada în care întâlnirile cu clienții în astfel de cadru nu au fost posibile, reprezentanții firmei sunt dornici să interacționeze cu cât mai multe persoane interesate, să împărtășească din experiența acumulată în cei 20 de ani de participare la eveniment, să pregătească terenul pentru următorii ani de business profesionist. Într-un cuvânt, să facă BIFErența!

Așa că, între 22 și 25 septembrie, Felder Gruppe România te așteaptă la BIFE SIM 2022, în standul 83-86 din Pavilionul B2. Nu rata ocazia!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian