Deko&Design - DIY-Verarbeitung

Einen alten Couchtisch neu streichen, Schritt für Schritt im Wood Magazine, Ausgabe September 2018

La prima vedere poate fi greu de crezut că mobila din imagine este transformată dintr-o veche măsuță. Transformare care poate fi făcută și de voi. În Revista din Lemn, ediția Septembrie 2018, vă arătăm pas cu pas transformarea acestei măsuțe de cafea, abandonată pentru că luciul mult prea intens și culoarea clasică nu se mai potriveau cu designul interior al casei.

Am pornit de la măsuță așa cum o vedeți în imaginea de mai sus. Ne-am propus să o aducem să semene cu un scaun transformat cu ceva vreme în urmă și să amenajăm un spațiu de lectură cu aspect shabby chic elegant. Detaliile le găsiți în revistă.

WoodIndustry.News, varianta tipărită, este editată de 4 ori pe an, în martie, iunie, septembrie și decembrie.

WoodIndustry.News din septembrie 2018 conține și articole despre cum se poate evita crăparea lemnului, tipuri de fierăstraie circulare cu masă, ce dotări îți trebuie pentru a face tranziția de la un atelier la o mică fabrică de mobilier, case din lemn din pereți prefabricați și multe alte surprize.

Iubești lemnul, iți place să lucrezi cu el, ești interesat de cât mai multe informații despre prelucrarea și finisarea lui? Abonează-te!

Dan

Ich hatte die Möglichkeit, in verschiedenen Abteilungen zu arbeiten. So habe ich Erfahrungen in den Bereichen Finanzen, Buchhaltung, Logistik, Verkauf, Betrieb und Marketing gesammelt. Ich bin ein Teamplayer und ein Allrounder. Ich bin Unternehmer, ich habe den Verkauf eines Holzlack- und Farbengeschäfts an einen multinationalen Konzern koordiniert. Im Jahr 2016 entdeckte ich die digitale Welt, das Verlagswesen und das Online-Marketing. Seitdem habe ich meine gesammelten Erfahrungen und Fähigkeiten online gestellt.

Kommentar hinzufügen

Einen Kommentar hinzufügen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden.

Kategorien

Anmeldung zum Newsletter

de_DEGerman