Business - Events

Next week starts interzum @home!

Săptămâna viitoare, între 4 și 7 mai, se va desfășura integral online ediția din acest an a interzum, târgul internațional dedicat furnizorilor industriei mobilei și a amenajărilor interioare. Cu noua platformă interzum @home, târgul își va face debutul în lumea digitală. Evenimentul B2B atât de important pentru factorii de decizie își propune să îndeplinească în continuare sarcina tradițională de trend setter pentru living și design interior. La fel ca la edițiile fizice, vor exista expozanți și vizitatori din întreaga lume, evenimente speciale interesante și gală de premiere. Vor fi conferințe susținute de nume marcante din industrie, iar prezentările de produse se vor concentra pe inovații și pe schimbul de informații dintre expozanți și vizitatori.

Expozanti și produse

La târg vor participa 136 de firme din  25 de țări de pe 3 continente. Vor fi prezente, online, firme importante din Germania, Italia, Polonia, dar și din Taiwan, Statele Unite, Canada, China sau India. Sunt  și firme care oferă diferite facilități pentru cei care hotărăsc să viziteze târgul. Pe site-ul evenimentului veți găsi lista completă a firmelor participante.

Produsele prezentate vor fi din domeniul producției de mobilier, semifabricate pentru mobilier modular și de birou, materiale pentru tratarea și protecția suprafețelor din lemn sau MDF, mașini, scule și echipamente pentru prelucrarea lemnului și a panourilor din lemn. Vor fi prezenți producători de uși, ferestre, parchet și cei de utilaje pentru producerea, montarea și finisarea lor.  De asemenea, vor fi prezenți producători de accesorii și elemente necesare producției de mobilier și amenajării locuințelor. În total, sunt 25 de categorii de produse pe care le puteți descoperi în site.

Conform organizatorilor, veți avea posibilitatea să descoperiți produse interesante, bazate pe concepte precum sustenabilitate, sensibilizare climatică sau economia circulară, concepte care trezesc un interes ridicat în rândul publicului. Noile tendințe se reflectă în designul și produsele cu care expozanții interzum @home se pregătesc să întâmpine viitorul.

Decernarea premiilor – o premieră virtuală

Decernarea premiilor interzum pentru materiale inteligente și design pentru produse inovatoare – premii recunoscute de multă vreme – va fi, de asemenea, virtuală în acest an. Furnizarea produselor de către producătorii din industria mobilei și a amenajărilor interioare, deliberările juriului și prezentarea premiilor vor fi online. Ceremonia de decernare a premiilor va fi transmisă pe Trend Stage, după deschiderea interzum @home. Premiile interzum se acordă exclusiv participanților interzum @home.

Informații suplimentare despre desfășurarea târgului găsiți și here.

About the author

Dan

I've had the chance to work in various departments. Thus I gained experience in Finance, Accounting, Logistics, Sales, Operations, Marketing. I am a team player and an all around player. I am an entrepreneur, I coordinated the sale of a wood varnish and paint business to a multinational. In 2016 I discovered the digital world, publishing and online marketing. Since then I have moved my accumulated experience and skills online.

Add comment

Add a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categories

Subscribe to newsletter

en_USEnglish