Mobilier

Made with Love

Există o companie căreia i-aș încredința fără ezitare sarcina de a-mi mobila și decora casa. Pasiunea mea pentru mobila cu aspect elegant care poartă patina vremii, pentru mobila din lemn facută cu grijă și bun gust, ar fi pe deplin răsplătită. Pentru că este vorba de mobilă făcută cu dragoste, exact așa cum spune și logo-ul companiei – Made with Love.

mobila facuta cu dragoste

Cunosc fabrica de multă vreme. Am văzut câtă pasiune și dorință de perfecțiune există în toți cei pe care i-am cunoscut și cu care am lucrat. Am văzut cum s-a adaptat din mers schimbărilor din modă, dar și celor dictate de criză sau de apariția/dispariția unor piețe de desfacere.

Întotdeauna am fost plăcut impresionată de finisajele delicate și bine realizate, care înglobează foarte multă muncă în aparenta lor simplitate. Au devenit chiar element de referință. Nu de puține ori am auzit persoane spunând că vor un finisaj ca cel făcut acolo. Probabil, asta înseamnă mobilă facută cu dragoste.

mobilă facută cu dragoste

Vechea fabrică din Iași a fost fondată în anii ’30 de câțiva artizani locali și a rămas fidelă mobilierului fără vârstă, cu linii armonioase şi rafinate, încântătoare.

mobilă facută cu dragoste

Cu toate că utilizează materiale avangardiste şi tehnologii moderne, se reînnoiește și reinventează permanent. Continuă să respecte bunul gust al iubitorilor de mobilă clasică și propune piese de calitate elaborate cu rafinament, pentru a face din fiecare dintre ele un adevarat obiect de colecţie.

mobila facuta cu dragoste

Monte Cristo Mobili creează punând accent pe stil, dar luând în considerare dorințele și ideile cerute de client, pentru a crea mobilierul care se potriveşte cel mai bine cu ambientul. Și, în plus, consideră că dacă un produs nu se vinde, înseamnă că nu este creativ.

mobilă făcută cu dragoste

Produsele Monte Cristo Mobili vor fi prezente la BIFE-SIM! Invitația este făcută, sunteți așteptați!

mobilă făcută cu dragoste

Made with Love by Monte Cristo Mobili

Categorii

Abonează-te la newsletter