Sin categoría

LemnSuperMarket.ro le ofrece una suscripción gratuita a la Revista din Lemn

Da. Ai văzut bine. Primești gratis un abonament la Revista din Lemn de la partenerii noștri LemnSuperMarket.ro. Oferta este valabilă pe perioada lunii iulie 2018 cu condiția să achiziționezi un pachet Premium Plus și să reprezinți o firmă.

LemnSuperMarket.ro este catalogul on-line specializat pe firme și produse din domeniul lemnului. Este unul dintre cele mai vizitate portaluri, creat pentru industria lemnului. Companiile care recunosc importanța promovării on-line utilizează LemnSuperMarket.ro pentru a ieși în evidență în fața clienților potențiali. Este accesat în general de companii care doresc să-și vândă produsele mai ușor sau de cei care caută furnizorul ideal pentru materiile prime pe care le folosesc în producție. Totodată, este accesat și de un număr considerabil de persoane pasionate de lemn.

Pentru cei care intermediază afaceri, LemnSuperMarket.ro este locul ideal unde își pot găsi produsele dorite, un loc unde pot intra în contact cu profesioniștii din domeniu.

Mai multe informatii despre abonamentele LemnSuperMarket.ro: click aici

Dan

He tenido la oportunidad de trabajar en varios departamentos. Así he adquirido experiencia en Finanzas, Contabilidad, Logística, Ventas, Operaciones y Marketing. Trabajo en equipo y me desenvuelvo en todos los ámbitos. Soy emprendedor, coordiné la venta de un negocio de barnices y pinturas para madera a una multinacional. En 2016 descubrí el mundo digital, la edición y el marketing online. Desde entonces he trasladado mi experiencia y habilidades acumuladas online.

Añadir un comentario

Añade un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorías

Suscribirse al boletín de noticias

es_ESEspañol