Uncategorized

LemnSuperMarket.ro bietet Ihnen ein kostenloses Abonnement der Revista din Lemn

Da. Ai văzut bine. Primești gratis un abonament la Revista din Lemn de la partenerii noștri LemnSuperMarket.ro. Oferta este valabilă pe perioada lunii iulie 2018 cu condiția să achiziționezi un pachet Premium Plus și să reprezinți o firmă.

LemnSuperMarket.ro este catalogul on-line specializat pe firme și produse din domeniul lemnului. Este unul dintre cele mai vizitate portaluri, creat pentru industria lemnului. Companiile care recunosc importanța promovării on-line utilizează LemnSuperMarket.ro pentru a ieși în evidență în fața clienților potențiali. Este accesat în general de companii care doresc să-și vândă produsele mai ușor sau de cei care caută furnizorul ideal pentru materiile prime pe care le folosesc în producție. Totodată, este accesat și de un număr considerabil de persoane pasionate de lemn.

Pentru cei care intermediază afaceri, LemnSuperMarket.ro este locul ideal unde își pot găsi produsele dorite, un loc unde pot intra în contact cu profesioniștii din domeniu.

Mai multe informatii despre abonamentele LemnSuperMarket.ro: click aici

Dan

Ich hatte die Möglichkeit, in verschiedenen Abteilungen zu arbeiten. So habe ich Erfahrungen in den Bereichen Finanzen, Buchhaltung, Logistik, Verkauf, Betrieb und Marketing gesammelt. Ich bin ein Teamplayer und ein Allrounder. Ich bin Unternehmer, ich habe den Verkauf eines Holzlack- und Farbengeschäfts an einen multinationalen Konzern koordiniert. Im Jahr 2016 entdeckte ich die digitale Welt, das Verlagswesen und das Online-Marketing. Seitdem habe ich meine gesammelten Erfahrungen und Fähigkeiten online gestellt.

Kommentar hinzufügen

Einen Kommentar hinzufügen

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden.

Kategorien

Anmeldung zum Newsletter

de_DEGerman