Máquinas y herramientas

Wood-Mizer lanza al mercado la cepilladora / perfiladora de doble cara MP200

Wood-Mizer prezintă mașina de rindeluit / profilat MP200, o mașină pentru rindeluirea și profilarea de cherestea pe două laturi dintr-o singură trecere. Această mașină convenabilă și ușor de utilizat este destinată lucrătorilor din industria lemnului care doresc să fabrice produse profilate, pardoseală și alte articole din lemn, în mod rapid și eficient.

cepilladora de perfiles

Design-ul mașinii MP200 include un cuțit superior orizontal și un cuțit lateral vertical. Ambele pot fi echipate cu lame de rindeluit sau de profilat.

Începeți cu rindeluirea sau profilarea uneia sau a două laturi adiacente dintr-o singură trecere. Rolele de avans deplasează scândura sub cuțitul orizontal și apoi prin cuțitul lateral vertical.

cepilladora de perfiles

Dacă vreți doar să rindeluiți, trebuie să reglați înălțimea mesei și apoi să rindeluiți două laturi una câte una. Dacă vreți doar să profilați scândura, atunci trebuie să schimbați cuțitele, să reglați înălțimea mesei și să profilați cele două laturi.

cepilladora de perfiles

 

Caracteristici de top ale mașinii de rindeluit / profilat MP200 Wood-Mizer:

  • Procesul simplu din doi pași pentru a produce articole din lemn rindeluite sau profilate. 
  • Recomandată pentru producătorii de pardoseli, articole profilate și altele similare.
  • Dotată cu un cuțit superior orizontal și un cuțit lateral vertical.

Mașina MP200 este livrată pe palet și necesită asamblare minimă. Wood-Mizer furnizează cuțite de rindeluit, cuțite de profilat și de asemenea sisteme de extracție rumeguș pentru mașina MP200.

cepilladora de perfiles

cepilladora de perfiles

 

Modelul MP200 a fost fabricat în Suedia începând cu anii 1980. În prezent, mașina MP200 este în fabricată sub denumirea de marcă Wood-Mizer — un producător global de echipamente de prelucrare a lemnului care pot converti fără egal buștenii în cherestea și produse finite din lemn.

Aruncați o privire asupra modului rapid și ușor de a fabrica pardoseli și articole profilate pe mașina de rindeluit / profilat MP200 produsă de Wood-Mizer.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fábrica nº 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Información sobre la máquina: +40 755 20 20 30
Correo electrónico: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

 

Anamaria

Anamaria cuenta con más de 15 años de experiencia en marketing y comunicación para empresas de la industria del mueble y el comercio minorista. Antes de Ces Brands, coordinó actividades de marketing en ICLA Rumanía.

Añadir un comentario

Añade un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorías

Suscribirse al boletín de noticias

es_ESEspañol