Machines et outils

Wood-Mizer lance sur le marché la raboteuse/profileuse double face MP200

Wood-Mizer prezintă mașina de rindeluit / profilat MP200, o mașină pentru rindeluirea și profilarea de cherestea pe două laturi dintr-o singură trecere. Această mașină convenabilă și ușor de utilizat este destinată lucrătorilor din industria lemnului care doresc să fabrice produse profilate, pardoseală și alte articole din lemn, în mod rapid și eficient.

raboteuse de profilés

Design-ul mașinii MP200 include un cuțit superior orizontal și un cuțit lateral vertical. Ambele pot fi echipate cu lame de rindeluit sau de profilat.

Începeți cu rindeluirea sau profilarea uneia sau a două laturi adiacente dintr-o singură trecere. Rolele de avans deplasează scândura sub cuțitul orizontal și apoi prin cuțitul lateral vertical.

raboteuse de profilés

Dacă vreți doar să rindeluiți, trebuie să reglați înălțimea mesei și apoi să rindeluiți două laturi una câte una. Dacă vreți doar să profilați scândura, atunci trebuie să schimbați cuțitele, să reglați înălțimea mesei și să profilați cele două laturi.

raboteuse de profilés

 

Caracteristici de top ale mașinii de rindeluit / profilat MP200 Wood-Mizer:

  • Procesul simplu din doi pași pentru a produce articole din lemn rindeluite sau profilate. 
  • Recomandată pentru producătorii de pardoseli, articole profilate și altele similare.
  • Dotată cu un cuțit superior orizontal și un cuțit lateral vertical.

Mașina MP200 este livrată pe palet și necesită asamblare minimă. Wood-Mizer furnizează cuțite de rindeluit, cuțite de profilat și de asemenea sisteme de extracție rumeguș pentru mașina MP200.

raboteuse de profilés

raboteuse de profilés

 

Modelul MP200 a fost fabricat în Suedia începând cu anii 1980. În prezent, mașina MP200 este în fabricată sub denumirea de marcă Wood-Mizer — un producător global de echipamente de prelucrare a lemnului care pot converti fără egal buștenii în cherestea și produse finite din lemn.

Aruncați o privire asupra modului rapid și ușor de a fabrica pardoseli și articole profilate pe mașina de rindeluit / profilat MP200 produsă de Wood-Mizer.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Usine n° 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Informations sur la machine : +40 755 20 20 30
Courriel : office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

 

A propos de l'auteur

Anamaria

Anamaria a plus de 15 ans d'expérience dans le marketing et la communication pour des entreprises de l'industrie du meuble et de la vente au détail. Avant de rejoindre Ces Brands, elle a coordonné les activités de marketing d'ICLA Roumanie.

Ajouter un commentaire

Ajouter un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les spams. Découvrez comment les données de vos commentaires sont traitées.

Catégories

S'abonner à la lettre d'information

fr_FRFrançais