Mașini și Scule

Wood-Mizer lansează pe piață mașina de rindeluit / profilat pe două laturi MP200

Wood-Mizer prezintă mașina de rindeluit / profilat MP200, o mașină pentru rindeluirea și profilarea de cherestea pe două laturi dintr-o singură trecere. Această mașină convenabilă și ușor de utilizat este destinată lucrătorilor din industria lemnului care doresc să fabrice produse profilate, pardoseală și alte articole din lemn, în mod rapid și eficient.

masina rindeluit profilat

Design-ul mașinii MP200 include un cuțit superior orizontal și un cuțit lateral vertical. Ambele pot fi echipate cu lame de rindeluit sau de profilat.

Începeți cu rindeluirea sau profilarea uneia sau a două laturi adiacente dintr-o singură trecere. Rolele de avans deplasează scândura sub cuțitul orizontal și apoi prin cuțitul lateral vertical.

masina rindeluit profilat

Dacă vreți doar să rindeluiți, trebuie să reglați înălțimea mesei și apoi să rindeluiți două laturi una câte una. Dacă vreți doar să profilați scândura, atunci trebuie să schimbați cuțitele, să reglați înălțimea mesei și să profilați cele două laturi.

masina rindeluit profilat

 

Caracteristici de top ale mașinii de rindeluit / profilat MP200 Wood-Mizer:

  • Procesul simplu din doi pași pentru a produce articole din lemn rindeluite sau profilate. 
  • Recomandată pentru producătorii de pardoseli, articole profilate și altele similare.
  • Dotată cu un cuțit superior orizontal și un cuțit lateral vertical.

Mașina MP200 este livrată pe palet și necesită asamblare minimă. Wood-Mizer furnizează cuțite de rindeluit, cuțite de profilat și de asemenea sisteme de extracție rumeguș pentru mașina MP200.

masina rindeluit profilat

masina rindeluit profilat

 

Modelul MP200 a fost fabricat în Suedia începând cu anii 1980. În prezent, mașina MP200 este în fabricată sub denumirea de marcă Wood-Mizer — un producător global de echipamente de prelucrare a lemnului care pot converti fără egal buștenii în cherestea și produse finite din lemn.

Aruncați o privire asupra modului rapid și ușor de a fabrica pardoseli și articole profilate pe mașina de rindeluit / profilat MP200 produsă de Wood-Mizer.

Wood-Mizer RO S.R.L.
Fabricii Nr. 6, Sura Mica 
557270 Jud. Sibiu 
Info utilaje: +40 755 20 20 30
Email: office@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

 

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian