Entreprises - Forester

10% sau 20% reducere, pe care o vrei?

Wood-Mizer demarează promoția de primăvară pentru fierăstraie-panglică din gama Orange.

Până pe 31 mai 2017 puteți alege:
10% reducere pentru toate utilajele fără hidraulic – LT10, LT15, LT20B
ou
20% reducere pentru toate utilajele cu hidraulic – LT20, LT40, LT70
Dacă vă gândiți să vă deschideți propria afacere de producție de cherestea sau planificați modernizarea cu echipamente noi a fabricii de cherestea existente sau dacă pur și simplu vreți un fierăstrău-panglică mic în curtea din spate a casei ca să tăiați bușteni pentru uz propriu și pentru vecini – este momentul potrivit pentru luarea unei decizii ca să beneficiați de promoția noastră de primăvară. Începeți să economisiți bani chiar din momentul achiziției fierăstrăului-panglică!
Wood-Mizer produce o varietate largă de fierăstraie-panglică pentru afaceri și investiții la scară diferită. Navigați prin site-ul web și dați-ne un telefon pentru informații suplimentare.

S.C. Wood-Mizer RO S.R.L.
Str. Fabricii nr 6
557270 Sura Mica, Jud. Sibiu
Tel.: 0745707323
E-mail: aechert@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

A propos de l'auteur

Dan

J'ai eu la chance de travailler dans différents services. J'ai ainsi acquis de l'expérience dans les domaines de la finance, de la comptabilité, de la logistique, de la vente, des opérations et du marketing. Je suis un joueur d'équipe et un joueur polyvalent. Je suis un entrepreneur, j'ai coordonné la vente d'une entreprise de vernis à bois et de peinture à une multinationale. En 2016, j'ai découvert le monde numérique, l'édition et le marketing en ligne. Depuis, j'ai déplacé mon expérience et mes compétences accumulées en ligne.

Ajouter un commentaire

Ajouter un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les spams. Découvrez comment les données de vos commentaires sont traitées.

Catégories

S'abonner à la lettre d'information

fr_FRFrench