Empresas - Forester

Descuento 10% o 20%, ¿cuál quieres?

Wood-Mizer demarează promoția de primăvară pentru fierăstraie-panglică din gama Orange.

Până pe 31 mai 2017 puteți alege:
10% reducere pentru toate utilajele fără hidraulic – LT10, LT15, LT20B
o
20% reducere pentru toate utilajele cu hidraulic – LT20, LT40, LT70
Dacă vă gândiți să vă deschideți propria afacere de producție de cherestea sau planificați modernizarea cu echipamente noi a fabricii de cherestea existente sau dacă pur și simplu vreți un fierăstrău-panglică mic în curtea din spate a casei ca să tăiați bușteni pentru uz propriu și pentru vecini – este momentul potrivit pentru luarea unei decizii ca să beneficiați de promoția noastră de primăvară. Începeți să economisiți bani chiar din momentul achiziției fierăstrăului-panglică!
Wood-Mizer produce o varietate largă de fierăstraie-panglică pentru afaceri și investiții la scară diferită. Navigați prin site-ul web și dați-ne un telefon pentru informații suplimentare.

S.C. Wood-Mizer RO S.R.L.
Str. Fabricii nr 6
557270 Sura Mica, Jud. Sibiu
Tel.: 0745707323
E-mail: aechert@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

Dan

He tenido la oportunidad de trabajar en varios departamentos. Así he adquirido experiencia en Finanzas, Contabilidad, Logística, Ventas, Operaciones y Marketing. Trabajo en equipo y me desenvuelvo en todos los ámbitos. Soy emprendedor, coordiné la venta de un negocio de barnices y pinturas para madera a una multinacional. En 2016 descubrí el mundo digital, la edición y el marketing online. Desde entonces he trasladado mi experiencia y habilidades acumuladas online.

Añadir un comentario

Añade un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Categorías

Suscribirse al boletín de noticias

es_ESEspañol