Business - Forester

10% or 20% discount, which one do you want?

Wood-Mizer demarează promoția de primăvară pentru fierăstraie-panglică din gama Orange.

Până pe 31 mai 2017 puteți alege:
10% reducere pentru toate utilajele fără hidraulic – LT10, LT15, LT20B
or
20% reducere pentru toate utilajele cu hidraulic – LT20, LT40, LT70
Dacă vă gândiți să vă deschideți propria afacere de producție de cherestea sau planificați modernizarea cu echipamente noi a fabricii de cherestea existente sau dacă pur și simplu vreți un fierăstrău-panglică mic în curtea din spate a casei ca să tăiați bușteni pentru uz propriu și pentru vecini – este momentul potrivit pentru luarea unei decizii ca să beneficiați de promoția noastră de primăvară. Începeți să economisiți bani chiar din momentul achiziției fierăstrăului-panglică!
Wood-Mizer produce o varietate largă de fierăstraie-panglică pentru afaceri și investiții la scară diferită. Navigați prin site-ul web și dați-ne un telefon pentru informații suplimentare.

S.C. Wood-Mizer RO S.R.L.
Str. Fabricii nr 6
557270 Sura Mica, Jud. Sibiu
Tel.: 0745707323
E-mail: aechert@woodmizer.ro
www.woodmizer.ro

About the author

Dan

I've had the chance to work in various departments. Thus I gained experience in Finance, Accounting, Logistics, Sales, Operations, Marketing. I am a team player and an all around player. I am an entrepreneur, I coordinated the sale of a wood varnish and paint business to a multinational. In 2016 I discovered the digital world, publishing and online marketing. Since then I have moved my accumulated experience and skills online.

Add comment

Add a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categories

Subscribe to newsletter

en_USEnglish