Mașini și Scule Utilaje Producție Mobilier

Wood IQ sărbătorește 100 CNC-uri vândute cu reduceri la toate echipamentele CNC

Wood IQ a atins o bornă importantă pentru companie – 100 de CNC-uri marca Wood IQ vândute în România – și vrea să sărbătorească împreună cu voi. Prima idee a fost să ofere reduceri timp de 6 luni la cele mai vândute modele. Însă evenimentele din ultima perioadă au dus la decizia de a prelungi oferta până la sfârșitul anului. Industria va avea nevoie de suport și încurajare după perioada aceasta de încetinire iar Wood IQ și-a propus să sprijine astfel antreprenorii care vor să investească în tehnologie performantă.

promotie cnc wood iq

100 CNC-uri nu este doar un număr

În data de 5 martie 2020 Wood IQ a montat utilajul CNC cu numărul 100 și pentru a sărbători oferă reduceri speciale la toate echipamentele CNC. Găsiți povestea lor și oferta completă aici. A fost un moment foarte important pentru ei, o bornă stabilită în planul de dezvoltare al companiei. Au investit multă energie, au participat la târguri și au făcut nenumărate vizite în țară pentru a înțelege nevoile clienților și a le oferi produsul perfect pentru profilul lor de producție.

De ce 100 CNC-uri vândute nu reprezintă pentru ei doar un număr? Pentru că la capătul acestui drum au construit un brand, au căpătat experiență și au câștigat încrederea clienților. Au construit o echipă unită, funcțională și dedicată clienților și brand-ului. Au tratat fiecare client ca pe un partener și fiecare vânzare ca pe un nou proiect. Au introdus tehnologii performante în fabrici mici și medii făcând accesibil prețul CNC-urilor fără a face rabat la calitate. Pe scurt, au construit pentru viitor.

oferta cnc wood iq

„Credem ca tehnologia CNC trebuie să devina accesibila întregii industrii”

Credem că tehnologia CNC trebuie să devină accesibilă întregii industrii printr-un cost accesibil și prin ușurința în utilizarea utilajelor. Prin „accesibil”  înțelegem prețuri foarte bune, fără a scădea însă calitatea. Odată cu sărbătorirea bornei 100, facem un prim pas în această direcție prin a oferi o reducere de 10% la toate echipamentele CNC.” – Dan Pruteanu, manager Wood IQ

Wood IQ a adus un utilaj specific marii industrii la nivelul fabricilor mici și medii. A realizat acest lucru nu renunțând la dotari și performanțe ci făcându-l accesibil ca preț. S-a orientat atât către un portofoliu standardizat stabil, cât și către soluții personalizate pentru producători cu cerințe mai speciale. A dat posibilitatea unor producători de mai mică anvergură să lărgească oferta și să găsească clienți care să le asigure liniștea. Și nu în ultimul rând, a căștigat încrederea clienților printr-un serviciu de asistență post vânzare prompt și de calitate.

Oferta Wood IQ

Reducerile pe care Wood IQ le va avea până la sfârșitul anului 2020 se extinde asupra întregii game de CNC-uri. Iată mai jos doar câteva exemple:

  • 1325 Pro – Mașina de frezat în 3 axe – Structura de rezistență este concepută să elimine eficient vibrațiile rezultate în urma prelucrărilor materialelor masive;

oferta cnc wood iq

  • 2030 Pro x3 – Router CNC pe 3 axe cu mișcare interpolată – proiectat, realizat și configurat în plan orizontal fix și portal mobil în masură să execute operații de tăiere liniară, frezare și găurire multiplă.

oferta cnc wood iq

  • 1325 Pro ATC – Mașină de frezat în 3 axe – Batiu robust, fabricat din traverse tubulare sudate și detensionate, rezistent la deformări cauzate de forțele de torsiune și de flexiune;

oferta cnc wood iq

Pentru a afla mai multe informații despre utilaje și ofertă este suficient să dați click pe fotografii.

Detaliile complete privind reducerile de 10%, informații despre clienții care au făcut posibilă această performanță și detalii despre produsele pe care le fac cu ajutorul CNC-urilor Wood IQ puteți afla aici sau dând click pe poza de mai jos.

oferta cnc wood iq

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian