Evenimente

Ce vrem să facem cu această revistă?

Să promovăm industria lemnului din România. Poate că sună pretențios, dar hai să vedem!

Revista din lemn este un proiect focalizat pe industria lemnului – pe mobilier și decorațiuni, pe construcții și case din lemn, accesorii, pe echipamente și utilaje pentru lemn.

Un proiect prin care încercăm să aducem industria lemnului mai aproape de clienții ei finali și să prezentăm oamenii și produsele acestei industrii publicului și interesat să descopere trendurile și brandurile din acest domeniu.

promovăm produselemade in Romania”. Mulți dintre noi știm avantajele unor campanii de genul „buy local”, dar cel mai important ni se pare cel legat de crearea de noi locuri de muncă în România și implicit creșterea bunăstării oamenilor din țara noastră. Legenda care spune că produsele fabricate în România nu sunt de calitate, nu pare să fie valabilă în industria lemnului. Și pe ce ne bazăm când zicem asta? Pe faptul că România exportă mobilă în valoare de peste 1 miliard de euro/an.

creăm o comunitate extrem de activă și informată a oamenilor care lucrează în industria lemnului, a celor care sunt pasionați de lemn, care crează, produc sau vând lemnul sub o formă sau alta.

Apariția spațiilor comune de lucru, a HUB-urilor, va crea în România infrastructura necesară creșterii și dezvoltării unor business-uri care vor duce România într-o etapă nouă de dezvoltare. Sperăm ca prin această „revistă” să punem bazele unei comunități deschise care să relaționeze mai eficient și să fie astfel pregătită pentru schimbările economice care vor urma.

Ne dorim ca producătorii români să fie informați și despre instrumente eficiente de promovare și de reducere a costurilor, să aibă acces la canale noi de vânzare, la fel cum ne dorim și noi toți, să avem acces la produse locale la un preț corect.

Vrem să dezvoltăm o comunitate activă și implicată care să împărtășească experiențe și opinii depre tehnici, materiale, utilaje sau soluții pentru diverse situații specifice domeniului lemnului.

Ne dorim să vă inspirăm și să vă informăm, să fiți creativi și să găsiți cele mai potrivite soluții pentru proiectele la care lucrați, dar cel mai mult ne dorim să aveți încredere în noi.

Acesta este primul dintr-o serie de proiecte care își propune crearea unei infrastructuri digitale de promovare și vânzare a produselor din industria noastră de lemn. Dar pe fiecare le veți vedea la timpul potrivit.

2 comentarii

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână