Business

Ces Brands SRL – publisher Revista din Lemn

Cu sloganul „Adaugă valoare business-ului tău din domeniul lemnului”, Ces Brands își propune să aducă valoare și implicit creștere în industria lemnului din România. Ces Brands își manifestă astfel încrederea pe care o are în creșterea pieței de marketing digital și a continuării expansiunii industriei lemnului din România.

Compania are 3 directii de business distincte: este editorul Revista din Lemn, gestionează campanii de marketing digital prin Try digital, e-commerce prin brandul Iscusit.

 

Cu revistadinlemn.ro  își face debutul în online publishing și își propune să prezinte industria lemnului din România unui public tânăr și activ. Companii mari sau mici cu producție de mobilă sau din domenii conexe, cu amenajări decorative și construcții din lemn, business-uri importante din domeniu, dar mai ales produsele lor sunt prezente în paginile ei. Acest proiect își dorește să devină principalul reper online din industria românească de lemn. Revista din Lemn are și 2 ediții tipărite în fiecare an, în lunile martie și septembrie.

Try digital este brandul sub care funcționează divizia de marketing și agentia de media. Acest business se adresează companiilor care doresc să își mărească business-urile prin crearea și dezvoltarea de branduri proprii, prin promovarea lor în mediul digital și nu numai, prin accesul la canale noi de vânzare din România și din întreaga lume.

Prin brandul Iscusit comercializează online produse profesionale pentru bricolaj și produse realizate de către producători locali în lemn.

Toate aceste business-uri sunt integrate și pot fi accesate, atât separat, cât și în pachete de produse și servicii, având ca unic scop creșterea vânzărilor partenerilor noștri.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

2 comentarii

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian