Business Mașini și Scule Tehnici prelucrare lemn

Demo live și servicii de debitare și căntuire în noul showroom Accesoria Group – Sensations

Accesoria Group a deschis noul showroom Sensations, unde oferă producătorilor de mobilier posibilitatea de a participa la demonstrații live ale echipamentelor marca Biesse, consultanță gratuită și servicii de debitare și căntuire de înaltă calitate. Producătorii de mobilier sunt invitați să vadă utilajele în acțiune și să discute cu reprezentanții Accesoria Group pentru informații tehnice despre utilaje și despre alegerea celui mai potrivit echipament pentru obiective personalizate de business. Indiferent de dimensiunea business-ului pe care-l conduceți, dacă faceți mobilier din PAL, o vizită la showroom-ul din Șoseaua Giurgiului nr. 88 poate fi începutul unei noi etape.

Dinu Chirica Accesoria Echipamente Biesse
Dinu Chirica în noul showroom Accesoria Group
Echipamente performante marca Biesse la lucru în showroom

În showroom puteți vedea oricând demonstrații live. Este bine să faceți totuși o programare înainte pentru a nu va suprapune cu alți vizitatori și a putea beneficia din plin de informațiile pe care echipa tehnica Accesoria vi le poate oferi. Fluxul a fost gândit pentru a putea fi prezentate facilități și tehnologii care pot crește productivitatea și calitatea finală a produsului. De exemplu, circularul pentru tăiat în pachet Selco SK 4, prezent în showroom, poate fi  încărcat cu ajutorul unui braț mobil. Brațul vine în ajutorul operatorului, ușurându-i foarte mult sarcina, iar procesul de debitare devine mult mai eficient.

Selco SK 4 este unul dintre cele mai vândute utilaje ale grupului italian Biesse. Gândit pentru fabrici de dimensiuni medii, este dotat cu toate facilitățile unui echipament de nivel superior. Câteva avantaje esențiale ale Selco SK 4: mașină compactă potrivită și în spații mai restrânse; asistată de calculator; posibilitatea de a tipări etichete; lucrează la viteza ridicată păstrând o calitate înaltă a produselor; potențial de creștere a productivității de până la 25%.

Selco SK 4 este ușor de utilizat fiind echipat cu soluții tehnice avansate încă din varianta standard. Stabilitatea este asigurată de batiul din oțel susținut de picioare robuste, care garantează o stabilitate perfectă. Tehnologiile de debitare sunt studiate pentru a asigura precizia tăierilor și rigiditatea utilajului. Șinele de glisare ale căruciorului asigură paralelism perfect, rectiliniaritate și un echilibru optim al căruciorului de unelte. Vibrația lamei de tăiere este exclusă datorită ghidajului superior poziționat imediat lângă mandrina suportului de lame. Este dotat cu Twin Pusher, un brevet Biesse ce constă în două dispozitive de împingere complementare. O oprire suplimentară permite tăierea independentă a benzilor de până la 650 mm lățime. Calitatea optimă a tăierii este obținută prin ghidaje independente de urcare și coborâre ale pânzei principale și ale pânzei incizor. Centrul de tăiere este dotat cu un dispozitiv de presare care permite o presiune omogenă și controlată, rezultând tăieri precise și reducerea pierderilor de material.

Selco SK4 Biesse Accesoria showroom circular debitare pachet
Circular debitare în pachet Selco SK4 Biesse în showroom-ul Accesoria

 

Utilaje și tehnologii moderne de aplicare a cantului

Urmând fluxul normal de producție, după debitarea panourile urmează căntuirea lor. Alături de Selco SK 4, în showroom aveți ocazia să vedeți mașina de căntuit Akron 1440-A. Utilajul are inclusiv opțiunea de aplicare a cantului cu ajutorul tehnologiei Air Force System, opțiune ce poate fi văzut în timpul demostrațiilor sau poate fi folosită, la cerere, pentru serviciile de aplicare cant pentru parteneri. Air Force System este un mod inventiv de aplicare a cantului care se bazează pe principiul convecției. Folosind aerul cald comprimat, marginea benzii de cant se prinde perfect de panou, garantând astfel rezistență la apă și căldură și un finisaj de calitate foarte rezistent în timp. Liniile de îmbinare a cantului și cele de adeziv nu sunt vizibile, cantul fiind în deplină armonie cu panoul.

Akron 1440 are o structura foarte robustă și rigidă, batiul cu structură monolit conferind o foarte bună stabilitate vizibilă în căntuirea de înaltă calitate și constantă în timp. Coloanele robuste, fixate direct în batiu, absorb complet vibrațiile, garantând panouri perfecte. Dispozitivul de presare cu bandă, aflat în dotarea standard la acest tip de mașină de căntuit, aplică o presiune uniformă pe suprafaţa panoului, fiind ideal pentru panouri delicate sau cu pelicule de protecție. Akron 1440 este ușor de programat cu ajutorul panoului de control cu ecran tactil Smart Touch 10. Acesta permite programarea imediată, este ușor de utilizat și intuitiv. Sistemul de operare permite tranziția rapidă între diferitele tipuri de prelucrare.

masina aplicare cant Akron 1440 Biesse
Mașina de aplicat cant Akron 1440 Biesse

 

Servicii de calitate oferite partenerilor

Prin serviciile de debitare și căntuire puse la dispoziția producătorului de mobilă, Accesoria Group își lărgește portofoliul de produse și servicii cu care se adresează industriei. Operațiile sunt executate pe utilajele din showroom – tehnologie italiană de ultimă generație. Tehnicienii Accesoria ne asigură că serviciile sunt rapide și de cea mai bună calitate. Pot face acest lucru pentru că se bazează pe utilaje recunoscute pentru performanța lor, iar argumentele prezentate mai sus explică încrederea lor în serviciile oferite.

Showroom ușor accesibil

Fie că vrei să vezi utilajele la lucru, fie că ai nevoie de servicii de debitare și căntuire, echipa Accesoria te așteaptă în showroom-ul din șoseaua Giurgiului 88, comuna 1 Decembrie. Accesul simplu, direct din șoseaua București-Giurgiu, parcarea generoasă, vor face vizita plăcută și lipsită de stresul obișnuit al unei deplasări cu mașina în București. Recomandarea este de a face o programare inainte de vizita pentru a beneficia de toata atentia echipei de consultanți. Găsești datele de contact aici.

Pentru mai multe informații din interior, te invităm să urmărești interviul cu Dinu Chirica, General Manager Accesoria Group, realizat la sediul din șoseaua Giurgiului nr. 88.

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian