Evenimente Mașini și Scule Utilaje Producție Mobilier

Ai construit ceva original din lemn și ești mândru de asta? Participă la #felderchallenge!

Felder Gruppe Austria invită toți pasionații de tâmplărie și inovativii să se înscrie la ediția a doua a concursului Felder Challenge! Așadar, dacă ai construit singur ceva de care ești mândru și consideri că proiectul tău este unic, îndrăzneț și că poate deveni sursă de inspirație pentru cei dornici să vină cu ceva nou în domeniul prelucrării lemnului, provocarea #felderchallenge vine la fix pentru tine! Premiile sunt substanțiale – marele premiu este router-ul CNC Hammer HNC 47.82, despre care am scris și noi  aici – un argument în plus pentru a te înscrie.

Felder Challenge

Ce trebuie să faci?

1. Să trimiți fotografii sau video-uri cu proiectul tău,

2. Să însoțești cele de mai sus cu planul proiectului și cu o descriere scurtă a acestuia,

3. Să publici proiectul tău pe canalele tale de social media, precum Facebook sau Instagram cu #felderchallenge și tag pagina @Felder Group International.

Cum trimiți imaginile, proiectul și descrierea? Intri pe pagina concursului – www.felder-group.com/en-us/felderchallenge – unde vei descoperi butonul Participate now (Participă acum). Dacă îl accesezi, se va deschide o pagină unde vei completa datele personale și unde poți încărca toate informațiile legate de proiect. După ce completezi câmpurile (atenție la cele cu *, sunt obligatorii), apeși pe Participate now și ești înregistrat automat în concurs. Asta este tot ce trebuie să faci! Termenul limită de înscriere este 9 iunie 2021, cel mai târziu.

Câștigătorii vor fi aleși prin jurizare de către un juriu de experți și comunitatea feldergroup.com. Se vor premia cele mai bune 10 proiecte dintre toate înscrierile înregistrare până pe 9 iunie, inclusiv. Haide, fă-ți curaj și înscrie-te! Chiar dacă nu vei fi printre cei 10 câștigători, Felder promite pentru fiecare participant care a acceptat provocarea un goodie-bag Felder Group.

Premiile concursului

Să revenim însă la cele 10 premii.

Marele câștigător va primi un router CNC Hammer HNC 47.82

Locul 2 – un banzic Felder FB 510

Locul 3 – o mașină portabilă pentru aplicarea rapidă a cantului pe drept și curb Felder Forka 200 Eco plus

Ocupanții locurilor 4, 5 și 6 vor câștiga o cutie de scule Nr1, iar cei care se situează pe locurile 7, 8, 9 și 10 primesc câte un ferăstrău manual japonez.

Mai multe informații despre concurs, precum și link de înscriere pentru participanți, găsești aici.

#felderchallenge nu este la prima ediție

La ediția din 2020 a concursului au fost înregistrate peste 600 de proiecte de bricolaj realizate de meșteri tâmplari, deopotrivă femei și bărbați, din întreaga lume. Echipa de experți Felder Gruppe a analizat cu atenție fiecare proiect și a selectat cele mai bune 50 de proiecte pentru runda finală de vot. Câștigătorii celor 10 premii au fost aleși de Comunitatea Felder Gruppe, înregistrându-se peste 2000 de voturi. Poți vedea aici proiectele câștigătoare în 2020.

Dacă ai un proiect pe care îl consideri deosebit, nu mai aștepta. Înscrie-te, nu ai ce pierde!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian