Events

Read Wood Magazine directly from your mobile with Instant Articles

Acum articolele noastre sunt mult mai simplu de citit pe mobil în Instant Articles. Mulți dintre cititorii noștri sunt foarte activi și utilizează telefonul pentru a se informa.
Fiecare postare a noastră în Revista din lemn va putea fi citită integral direct pe facebook utilizând telefonul mobil. Navigarea nu va mai însemna părăsirea facebook pentru a ajunge pe site-ul revistadinlemn.ro. Articolul se va deschide aproape instant în interiorul facebook, iar experiența pe care o veți avea citind va fi foarte apropiată de navigarea pe facebook. Totul fără a fi nevoie să instalați o aplicație nouă ci doar să ne urmăriți ca și până acum sau mai mult 🙂
Filmul de mai jos arată o postare citită de pe mobil, dar vor fi chiar mult mai spectaculoase.

Această noutate urmărește dezvoltarea unei reviste online cu un conținut ușor accesibil de pe orice fel de platformă, un conținut variat și cu o experiență vizuală de calitate.

About the author

Dan

I've had the chance to work in various departments. Thus I gained experience in Finance, Accounting, Logistics, Sales, Operations, Marketing. I am a team player and an all around player. I am an entrepreneur, I coordinated the sale of a wood varnish and paint business to a multinational. In 2016 I discovered the digital world, publishing and online marketing. Since then I have moved my accumulated experience and skills online.

Add comment

Add a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categories

Subscribe to newsletter

en_USEnglish