Evenimente

Citiți Revista din Lemn direct de pe mobil cu Instant Articles

Acum articolele noastre sunt mult mai simplu de citit pe mobil în Instant Articles. Mulți dintre cititorii noștri sunt foarte activi și utilizează telefonul pentru a se informa.
Fiecare postare a noastră în Revista din lemn va putea fi citită integral direct pe facebook utilizând telefonul mobil. Navigarea nu va mai însemna părăsirea facebook pentru a ajunge pe site-ul revistadinlemn.ro. Articolul se va deschide aproape instant în interiorul facebook, iar experiența pe care o veți avea citind va fi foarte apropiată de navigarea pe facebook. Totul fără a fi nevoie să instalați o aplicație nouă ci doar să ne urmăriți ca și până acum sau mai mult 🙂
Filmul de mai jos arată o postare citită de pe mobil, dar vor fi chiar mult mai spectaculoase.

Această noutate urmărește dezvoltarea unei reviste online cu un conținut ușor accesibil de pe orice fel de platformă, un conținut variat și cu o experiență vizuală de calitate.

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian