Idee per l'artigianato

Cosa si può fare con un piccolo scarto di legno

Concidență sau nu … este postat întâmplător de Dragobete și arată ce se poate face dintr-un rest de lemn rămas de la proiectele serioase 😉

O dată aleasă bucata de lemn, faci câteva tăieturi, câteva găuri, adaugi un elastic care să ajute piesele să stea împreună și începi să rotunjești marginile întâi cu un polizor și apoi cu hârtie de șlefuit.

Șlefuiești în continuare cu hârtie cu granulație mai fină și continui să șlefuiești cu una și mai fină, și șlefuiești schimbând treptat hârtia cu una și mai fină. Colorezi lemnul cu un bacche sau doar îl protejezi cu un olio special pentru lemn sau cu un lago care îi conferă un tușeu plăcut, eventual mai perforezi o dată ca să adaugi un lanț, întorci piesele în direcții opuse și ai o inimă de păstrat sau de oferit 🙂

Imaginile pe care le-am ales completează vizual tot procesul descris mai sus. Nu este simplu ci destul de migălos. Dar cine n-ar aprecia un asemenea gest „din inimă”?

Anamaria

Anamaria ha oltre 15 anni di esperienza nel marketing e nella comunicazione per aziende del settore dell'arredamento e della vendita al dettaglio. Prima di entrare in Ces Brands ha coordinato le attività di marketing di ICLA Romania.

Aggiungi commento

Aggiungi un commento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Categorie

Iscriviti alla newsletter

it_ITItalian