Crafting ideas

What you can do with a small scrap of wood

Concidență sau nu … este postat întâmplător de Dragobete și arată ce se poate face dintr-un rest de lemn rămas de la proiectele serioase 😉

O dată aleasă bucata de lemn, faci câteva tăieturi, câteva găuri, adaugi un elastic care să ajute piesele să stea împreună și începi să rotunjești marginile întâi cu un polizor și apoi cu hârtie de șlefuit.

Șlefuiești în continuare cu hârtie cu granulație mai fină și continui să șlefuiești cu una și mai fină, și șlefuiești schimbând treptat hârtia cu una și mai fină. Colorezi lemnul cu un berry sau doar îl protejezi cu un oil special pentru lemn sau cu un lake care îi conferă un tușeu plăcut, eventual mai perforezi o dată ca să adaugi un lanț, întorci piesele în direcții opuse și ai o inimă de păstrat sau de oferit 🙂

Imaginile pe care le-am ales completează vizual tot procesul descris mai sus. Nu este simplu ci destul de migălos. Dar cine n-ar aprecia un asemenea gest „din inimă”?

About the author

Anamaria

Anamaria has over 15 years of experience in marketing and communications for companies in the furniture industry and retail. Prior to Ces Brands she coordinated marketing activities at ICLA Romania.

Add comment

Add a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Categories

Subscribe to newsletter

en_USEnglish