Idei de meșterit

Ce se poate face dintr-un mic rest de lemn

Concidență sau nu … este postat întâmplător de Dragobete și arată ce se poate face dintr-un rest de lemn rămas de la proiectele serioase 😉

O dată aleasă bucata de lemn, faci câteva tăieturi, câteva găuri, adaugi un elastic care să ajute piesele să stea împreună și începi să rotunjești marginile întâi cu un polizor și apoi cu hârtie de șlefuit.

Șlefuiești în continuare cu hârtie cu granulație mai fină și continui să șlefuiești cu una și mai fină, și șlefuiești schimbând treptat hârtia cu una și mai fină. Colorezi lemnul cu un baiț sau doar îl protejezi cu un ulei special pentru lemn sau cu un lac care îi conferă un tușeu plăcut, eventual mai perforezi o dată ca să adaugi un lanț, întorci piesele în direcții opuse și ai o inimă de păstrat sau de oferit 🙂

Imaginile pe care le-am ales completează vizual tot procesul descris mai sus. Nu este simplu ci destul de migălos. Dar cine n-ar aprecia un asemenea gest „din inimă”?

Anamaria

Anamaria are peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare pentru firme din industria si retailul de mobila. Inainte de Ces Brands a coordonat activitatile de marketing la ICLA Romania.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian