Affari - Forester

Wood-Mizer a LIGNA 2017

Cu numeroase produse noi care au debutat în industria lemnului la nivel mondial, LIGNA 2017 a fost foarte importantă pentru Wood-Mizer și cea mai mare expoziție internațională pentru prelucrarea lemnului nu a dezamăgit – a fost cea mai bună experiență Wood-Mizer la LIGNA din ultimii 10 ani.

Fierăstrăul-panglică cu pânză lată WB2000 poate debita bușteni de diametru mare, de la 2,4 m până la 12 m lungime.

La LIGNA 2017, Wood-Mizer a prezentat în premieră mai multe produse noi, gama de fierăstraie-panglică TITAN cu pânză lată, o versiune nouă a popularului fierăstrău-panglică WB2000, o linie nouă de fierăstraie-panglică LX cu șină dublă pentru operatorii profesioniști de fierăstraie-panglică, plus un aparat de prelucrat lemnul de foc și un aparat de demontat paleți. Aceste produse noi au fost în plus față de fierăstraiele-panglică tradiționale staționare și mobile etalate și fierăstrăul-panglică de retăiere HR700 multi-capete cu sistem carusel pentru revenirea prismelor.

Fierăstrăul-panglică LX150 la preț convenabil oferă o capacitate largă de tăiere.

A fost reprezentată și gama largă Wood-Mizer de pânze de fierăstraie-panglică și echipamente de întreținere a pânzelor și au fost demonstrate noi tehnologii de pânze, precum noua pânză VORTEX cu eliminarea rumegușului pe fierăstrăul-panglică de retăiere HR700 și pe noul fierăstrău-panglică LX450.

Wood-Mizer TOOLS – o gamă de produse de pânze pentru fierăstraie circulare, pânze de fierăstraie cu cadru, cuțite de rindeluit, pânze de fierăstraie cu pânză lată și multe altele – a debutat inițial la LIGNA 2015 și, după doi ani de dezvoltare, brandul TOOLS a făcut o impresie și mai puternică prin alocarea unui spațiu extins în standul de prezentare.

LX450 cu șină dublă oferă o tăietură lată, sistem hidraulic complet și noi caracteristici pentru regim greu de lucru.

Personalul Wood-Mizer de la standul de prezentare a fost în medie de 25 de persoane, acoperind cel puțin 7 limbi, pentru a comunica cu gama de vizitatori internaționali. Diversitatea produselor noi și populare în standul de prezentare a condus la un flux constant de vizitatori pe parcursul săptămânii. Grupurile din Ucraina, Iran, Chile, Franța, Letonia, Africa de Sud, Mexic, Myanmar și alte țări s-au oprit special la standul de prezentare Wood-Mizer pentru a vedea noile produse. Personalul Wood-Mizer a considerat că întrebările adresate au fost cele mai bune de ani de zile, în ceea ce privește cantitatea și calitatea lor.

Un grup de studenți a vizitat prezentarea noului fierăstrău-panglică LX450 în standul de prezentare Wood-Mizer.

Președintele executiv Wood-Mizer, Richard Vivers, a fost prezent la LIGNA 2017, iar comentariile lui oferă o privire din interior asupra noilor produse și a viziunii companiei –

„Venim la LIGNA de când mă știu. Anul acesta etalăm la LIGNA mai multe produse noi. De-a lungul anilor, am lucrat mult pentru a dezvolta și lansa produse noi și pentru a ne extinde oferta. Cea mai mare modificare (și mă refer la propriu) pe care o pot observa clienții la Wood-Mizer în cadrul LIGNA 2017 este familia de produse TITAN pe care o prezentăm în premieră anul acesta – o gamă de echipamente de prelucrare industrială a lemnului, incluzând fierăstraie-panglică cu pânză lată

„Lansarea gamei TITAN de produse pentru debitarea lemnului are în vedere industria consacrată de debitare a lemnului și, de asemenea, întrunirea cerințelor clienților noștri existenți care au crescut odată cu noi. Mulți dintre ei vor să abordeze o debitare a lemnului industrială la o capacitate de producție mult mai mare.”

„Față de acum 5 sau zece ani, Wood-Mizer s-a dezvoltat foarte mult în ceea ce privește gama de produse și distribuția geografică a produselor. Ceea ce a rămas neschimbat însă este atitudinea noastră în afaceri și cultura pe care încercăm să le menținem în cadrul corporației.”

Standul de prezentare Wood-Mizer de la LIGNA 2017.

Sorso: www.woodmizer.ro

Dan

Ho avuto la possibilità di lavorare in diversi reparti. Ho così acquisito esperienza in Finanza, Contabilità, Logistica, Vendite, Operazioni, Marketing. Sono un giocatore di squadra e un giocatore a tutto tondo. Sono un imprenditore, ho coordinato la vendita di un'azienda di vernici e pitture per legno a una multinazionale. Nel 2016 ho scoperto il mondo digitale, l'editoria e il marketing online. Da allora ho trasferito online l'esperienza e le competenze accumulate.

Aggiungi commento

Aggiungi un commento

Questo sito usa Akismet per ridurre lo spam. Scopri come i tuoi dati vengono elaborati.

Categorie

Iscriviti alla newsletter

it_ITItalian