Business Forestier

Wood-Mizer la LIGNA 2017

Cu numeroase produse noi care au debutat în industria lemnului la nivel mondial, LIGNA 2017 a fost foarte importantă pentru Wood-Mizer și cea mai mare expoziție internațională pentru prelucrarea lemnului nu a dezamăgit – a fost cea mai bună experiență Wood-Mizer la LIGNA din ultimii 10 ani.

Fierăstrăul-panglică cu pânză lată WB2000 poate debita bușteni de diametru mare, de la 2,4 m până la 12 m lungime.

La LIGNA 2017, Wood-Mizer a prezentat în premieră mai multe produse noi, gama de fierăstraie-panglică TITAN cu pânză lată, o versiune nouă a popularului fierăstrău-panglică WB2000, o linie nouă de fierăstraie-panglică LX cu șină dublă pentru operatorii profesioniști de fierăstraie-panglică, plus un aparat de prelucrat lemnul de foc și un aparat de demontat paleți. Aceste produse noi au fost în plus față de fierăstraiele-panglică tradiționale staționare și mobile etalate și fierăstrăul-panglică de retăiere HR700 multi-capete cu sistem carusel pentru revenirea prismelor.

Fierăstrăul-panglică LX150 la preț convenabil oferă o capacitate largă de tăiere.

A fost reprezentată și gama largă Wood-Mizer de pânze de fierăstraie-panglică și echipamente de întreținere a pânzelor și au fost demonstrate noi tehnologii de pânze, precum noua pânză VORTEX cu eliminarea rumegușului pe fierăstrăul-panglică de retăiere HR700 și pe noul fierăstrău-panglică LX450.

Wood-Mizer TOOLS – o gamă de produse de pânze pentru fierăstraie circulare, pânze de fierăstraie cu cadru, cuțite de rindeluit, pânze de fierăstraie cu pânză lată și multe altele – a debutat inițial la LIGNA 2015 și, după doi ani de dezvoltare, brandul TOOLS a făcut o impresie și mai puternică prin alocarea unui spațiu extins în standul de prezentare.

LX450 cu șină dublă oferă o tăietură lată, sistem hidraulic complet și noi caracteristici pentru regim greu de lucru.

Personalul Wood-Mizer de la standul de prezentare a fost în medie de 25 de persoane, acoperind cel puțin 7 limbi, pentru a comunica cu gama de vizitatori internaționali. Diversitatea produselor noi și populare în standul de prezentare a condus la un flux constant de vizitatori pe parcursul săptămânii. Grupurile din Ucraina, Iran, Chile, Franța, Letonia, Africa de Sud, Mexic, Myanmar și alte țări s-au oprit special la standul de prezentare Wood-Mizer pentru a vedea noile produse. Personalul Wood-Mizer a considerat că întrebările adresate au fost cele mai bune de ani de zile, în ceea ce privește cantitatea și calitatea lor.

Un grup de studenți a vizitat prezentarea noului fierăstrău-panglică LX450 în standul de prezentare Wood-Mizer.

Președintele executiv Wood-Mizer, Richard Vivers, a fost prezent la LIGNA 2017, iar comentariile lui oferă o privire din interior asupra noilor produse și a viziunii companiei –

„Venim la LIGNA de când mă știu. Anul acesta etalăm la LIGNA mai multe produse noi. De-a lungul anilor, am lucrat mult pentru a dezvolta și lansa produse noi și pentru a ne extinde oferta. Cea mai mare modificare (și mă refer la propriu) pe care o pot observa clienții la Wood-Mizer în cadrul LIGNA 2017 este familia de produse TITAN pe care o prezentăm în premieră anul acesta – o gamă de echipamente de prelucrare industrială a lemnului, incluzând fierăstraie-panglică cu pânză lată

„Lansarea gamei TITAN de produse pentru debitarea lemnului are în vedere industria consacrată de debitare a lemnului și, de asemenea, întrunirea cerințelor clienților noștri existenți care au crescut odată cu noi. Mulți dintre ei vor să abordeze o debitare a lemnului industrială la o capacitate de producție mult mai mare.”

„Față de acum 5 sau zece ani, Wood-Mizer s-a dezvoltat foarte mult în ceea ce privește gama de produse și distribuția geografică a produselor. Ceea ce a rămas neschimbat însă este atitudinea noastră în afaceri și cultura pe care încercăm să le menținem în cadrul corporației.”

Standul de prezentare Wood-Mizer de la LIGNA 2017.

Sursă: www.woodmizer.ro

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian