Evenimente Mașini și Scule Tehnici prelucrare lemn Utilaje Producție Mobilier

SEMINAR GRATUIT Felder Gruppe România: Fonduri Europene pentru afaceri în prelucrarea lemnului 2021 – 25 august 2021

Producătorii de mobilă pot obține toamna aceasta ajutor nerambursabil de până la 200.000 de euro printr-o linie de fonduri europene propusă de către Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR) pentru perioada tranzitorie 2021-2022.

Măsura PNDR 6.4 are ca scop stimularea mediului de afaceri din spațiul rural, contribuind la creșterea numărului de activități neagricole din zonele rurale, precum și la dezvoltarea activităților neagricole existente; crearea de locuri de muncă, creșterea veniturilor populației rurale, diminuarea disparităților dintre mediul rural și urban, acordându-se prioritate activităților de producție, serviciilor de turism și agrement, precum și serviciilor medicale.

Domeniile de producție, precum prelucrarea lemnului, au șansa să obțină cel mai mare punctaj în cadrul măsurii 6.4. Un alt avantaj al finanțării este și faptul că pentru aceste activități, valoarea cofinanțării este de doar 10%, intensitatea sprijinului fiind de 90%. De asemenea, măsura PNDR 6.4 este permisivă și la nivel de cheltuieli eligibile, astfel acestea pot cuprinde nu doar utilaje pentru prelucrare, ci și servicii și alte bunuri pentru afacere.

Felder Gruppe România pregătește un seminar gratuit dedicat producătorilor de mobilă care doresc să-și dezvolte o afacerea apelând la finanțarea prin măsura 6.4.

seminar online felder gruppe

Seminarul va fi susținut online, miercuri 25 august 2021, ora 11, și îi are ca invitați pe Silvia Băcanu, Consultant fonduri din cadrul MINDEX BUSINESS CONSULTING, cu o experiență în vederea accesării fondurilor europene, guvernamentale de mai bine de 8 ani, și Paul Năstase, Directorul Național de Vânzări Felder Gruppe România.

Locurile sunt limitate! Detaliile finale ale seminarului vor fi comunicate pe email-ul folosit pentru înscriere. Îți poți rezerva locul la seminar aici: www.felder-gruppe.ro/seminar-pndr-6-4

Când: Miercuri, 25 august 2021, intervalul orar 11:00-13:00
Unde: Online pe Zoom (link-ul va fi transmis pe email după înscriere)
Cui se adresează: Producătorilor de mobilă cu sediul social și punctul de lucru în mediul rural (inclusiv Ilfov)

CE VEI AFLA LA SEMINAR

Ce presupune măsura PNDR 6.4 și ce avantaje oferă solicitanților

Vei afla ce beneficii îți oferă măsura 6.4 și cum te poate ajuta aceasta pentru dezvoltarea afacerii tale, precum și ce condiții trebuie să îndeplinești, astfel încât să te asiguri că firma ta este eligibilă pentru program.

Cum să crești șansele de a avea un proiect finanțat cu succes

Silvia Băcanu, Consultant fonduri din cadrul MINDEX BUSINESS CONSULTING, cu mai bine de 8 ani de experiență de consultanță în vederea accesării fondurilor europene, guvernamentale, precum și a serviciilor de elaborare studii și strategii de business, alături de Directorul Național de Vânzări Felder Gruppe România, Paul Năstase, îți vor răspunde la întrebările privind pregătirea proiectului, etapele sau documentele pe care trebuie să le pregătești. De asemenea, îți vor face recomandări și îți vor da sfaturi pentru a avea un proiect de succes, precum și cum să eviți cele mai frecvente greșeli în realizarea acestuia.

Cum să alegi soluțiile tehnice potrivite pentru ideea ta

De la Directorul Național de Vânzări Felder Gruppe România vei afla care sunt soluțiile tehnice de prelucrare potrivite pentru ideea ta, te va ajuta să iei cele mai bune decizii în alegerea acestora astfel încât nu doar să asiguri un start bun, ci și o dezvoltare pe termen lung a afacerii tale.

Scopul acestui seminar este ca la final, tu să fii mai informat și mai sigur pe ideea ta de afacere.

Prin organizarea acestui seminar gratuit, Felder Gruppe România și-a propus să vină în întâmpinarea celor care vor să-și deschidă o afacere în industria de prelucrare a lemnului și a mobilei cu finanțare prin programul Programul Național de Dezvoltare Rurală, măsura 6.4.

Pentru mai multe detalii despre organizarea seminarului, invitați și teme de discuție, precum și pentru rezervarea unui loc la seminar, vizitează pagina Felder Gruppe România dedicată seminarului gratuit: https://felder-gruppe.ro/seminar-pndr-6-4/  

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian