Deco&Design Evenimente

German Design Awards 2025: au început înscrierile

German Design Awards 2025 este un eveniment care pune în lumina reflectoarelor cele mai inovatoare realizări în design din toată lumea. Competiția, organizată de Consiliul German al Designului, se adresează companiilor, designerilor, arhitecților și agențiilor de pretutindeni, oferind o platformă pentru a își prezenta proiectele inovatoare și a își spori vizibilitatea pe piața globală.

În acest an, German Design Awards introduce o nouă categorie: „Design Circular”. Aceasta recunoaște soluțiile inovatoare care se aliniază obiectivelor economiei circulare, oferind impulsuri inspiraționale pentru transformarea durabilă a economiei. Juriul internațional premiază aceste realizări remarcabile în trei categorii principale: „Excellent Product Design”, „Excellent Communications Design” și „Excellent Architecture”.

Mai mult, pentru a evidenția evoluțiile în arhitectură prin intermediul inteligenței artificiale și al metodelor digitale, designerii și dezvoltatorii pot prezenta proiecte, design și arhitectură virtuale în noua categorie „AI in Architecture and Metaverse Space Design”.

German Design Awards oferă o platformă pentru a demonstra contribuția designului la transformarea durabilă a economiei. Fie că vorbim despre digitalizare, AI sau design circular, evenimentul pune accent pe impactul produselor și serviciilor asupra planetei și societății noastre, evidențiind procese de design sustenabile și ecologice.

Pe lângă vizibilitatea oferită câștigătorilor, German Design Awards deschide uși către o rețea valoroasă, acces internațional și oportunități de piață. De asemenea, Consiliul German al Designului a încheiat un parteneriat exclusiv cu producția TV americană „Europe ByDesign”, oferind câștigătorilor ocazia de a-și prezenta proiectele pe piața americană și de a fi difuzate pe canalul american CBS și în toată lumea.

Detalii Importante:

 • Termene de înscriere:
  • Deschiderea înscrierilor: 23 aprilie 2024
  • Înregistrare la preț Early Bird: până la 21 iunie 2024
  • Termen pentru aplicații: 30 august 2024
  • Închiderea înscrierilor: 6 septembrie 2024
 • Gala de premiere:
  Gala German Design Awards va avea loc la începutul lui februarie 2025 la Frankfurt. Câștigătorii vor fi premiați la evenimentul care va avea invitați din întreaga lume.

Fondat în 1953 prin decizia Bundestagului, Consiliul German al Designului este un centru de expertiză global în comunicare și transfer de cunoștințe în domeniul designului. Consiliul reunește peste 330 de companii importante din Germania.

Sursa German Design Awards

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomână