Echipamente de Vopsit Evenimente

Vineri 13 e de bine! La Falk Consulting începe săptămâna reducerilor la echipamentele de vopsit Sames Kremlin!

Vineri, 13 noiembrie 2020, nu este zi cu ghinion! Dimpotrivă. Este ziua în care încep reducerile la Falk Consulting. Anul acesta, Black Friday va ține o săptămînă, timp în care poți cumpăra cu reducere de 25% pistoalele și echipamentele de vopsit marca Sames Kremlin . Pentru piese de schimb Kremlin, Black Friday este doar vineri, iar reducerea este de 20%. Sunt discounturi importante despre care Falk Consulting ne-a spus că sunt mult mai mari decât ce se poate obține în urma negocierilor în celelalte perioade din an.

echipamente de pulverizare sames kremlin

Este un moment bun să treci la etapa următoare

Finisezi mobilierul sau obiectele din lemn pe care le produci si vrei să crești productivitatea, să reduci consumul de lacuri și vopsele sau să reduci poluarea? Poate a venit momentul să treci la etapa următoare. Dacă aplici vopseaua cu pensula, ai nevoie de pistol de pulverizare pentru a crește productivitatea . Iar dacă ai un pistol pentru pulverizare manuală, trecerea la o pompă va aduce economie importantă de material de finisare și o creștere vizibilă a calității.

Tehnologia a avansat foarte mult și în domeniul echipamentelor de pulverizare astfel că poți îmbunătăți considerabil calitatea produselor pe care le finisezi folosind pompa sau pistolul potrivit. Dacă ai rețineri în a investi în astfel de produse nu uita că finisajul, alături de design, vinde mobila. Degeaba folosești cel mai bun lemn pe care-l lucrezi cu măiestrie, dacă pelicula de lac aplicată pe el va arăta rău și va fi neplăcută la atingere. Nimeni nu cumpără mobilă cu scursuri doar pentru că este de nuc.

Pe lângă creșterea calității produsului, pistoalele sau pompele de pulverizare de calitate îmbunătățesc eficiența întregului proces de finisare. Pierderile se reduc, consumul de materiale scade, iar productivitatea crește.

Gama de echipamente Sames Kremlin

Sames Kremlin este o marcă recunoscută pentru inovație si calitate. Gama largă de echipamente de pulverizare oferită de Falk Consulting îți dă posibilitatea să găsești produsul potrivit, fie că ai un mic atelier sau o fabrică cu producție de serie mare. Sunt pompe și pistoale pentru aplicarea produselor de finisare în sistem convențional, airmix sau airless. Intră pe site pentru a-ți face o idee privind performanțele tuturor echipamentelor.

Informații suplimentare despre unele pistoale sau pompe găsești și pe revistadinlemn.ro. Pistolul Xcite ™ Airmix®, cu o eficiență a transferului de material de până la 86%, ergonomic, ușor și simplu de manevrat, pistoalele FPro, care înglobează inovații brevetate Sames Kremlin cu ajutorul cărora crește transferul de material și calitatea aplicării sau pompa PU 3000,  ușor de folosit și foarte utilă celor care folosesc materiale de pulverizare în două componente (cu întăritor), au fost prezentate pe larg în cadrul revistei.

Dacă ți-ai dorit de-a lungul timpului un anumit echipament de pulverizare marca Sames Kremlin, săptămâna de Black Friday (13-20 noiembrie) de la Falk Consulting este un moment bun să încerci să îl ai. Vei beneficia de o reducere de 25%, indiferent dacă este vorba despre un pistol sau o pompă de pulverizare. Dacă vrei doar piese de schimb, nu ai prea mult timp să te gândești pentru că reducerea de 20% pentru piesele Kremlin este valabilă doar vineri, 13 noiembrie. Succes!

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian