Evenimente Mașini și Scule Oferte speciale prelucrare lemn Utilaje Producție Mobilier

Felder Gruppe România pregătește ofertele pentru Black Friday 2020

Da. Ai citit bine. Felder Gruppe România ne-au anunțat că pregătesc ofertele speciale pentru Black Friday 2020. Ne-am grăbit să publicăm știrea deoarece, credem noi, e de interes pentru toți cei care vor să cumpere utilaje în această perioadă. Ce e diferit anul acesta față de anii precedenți? Să vedem.

Campania ține o săptămână

Perioada de reduceri nu este doar pentru o zi ci va ține o săptămână. Începe vineri, 6 noiembrie și se termină vineri, 13 noiembrie. Deci mai sunt doar 7 zile până atunci. De ce spun asta? Pentru că până pe 6 noiembrie ai timp suficient să-ți faci cont în magazinul lor online.

Noul magazin online Felder Gruppe România

Anul acesta, spre deosebire de anii trecuți, Felder Gruppe România are magazin online cu multe utilaje, scule, accesorii, consumabile și foarte multă informație tehnică. Intră aici și află cum îți poți face cont. Astfel câștigi timp, vezi și accesezi imediat ofertele. Altfel, nu vei putea vedea prețurile. Dacă vrei să afli mai multe poți citi despre prima mea experiență pe magazinul online Felder Gruppe România.

Reduceri de peste 55%

Cei de la Felder ne-au spus că vor fi reduceri de peste 55% și vor adăuga periodic produse noi în promoție pe pagina unde vei vedea ofertele: https://felder-gruppe.ro/black-friday/. Campania începe vineri, 6 noiembrie, la ora 09:00 și pentru a nu fi probleme cu livrarea au pregătit stocuri în România, special pentru această ocazie.

Ce utilaje vor avea reduceri de Black Friday 2020 la Felder

Deoarece nu au dat multe detalii pe pagină despre produsele care vor fi incluse în campanie, am obținut câteva informații pentru voi. Vor exista reduceri la sculele de mână, accesoriile și consumabilele Festool, la compresoare cu piston, la materialele pentru repararea suprafețelor din lemn. Ne-au spus că vor pregăti și o surpriză pentru un utilaj de prelucrarea lemnului, dar mai multe nu am putut scoate de la ei.

Așa că, dacă ești interesat de produsele de mai sus și ai intenții serioase, fă-ți cont în magazin pentru a putea beneficia de informațiile și ofertele lor. Altfel, după cum am mai spus, nu le vei putea vedea prețurile. Îți spun din experiența avută la prima mea vizită în magazinul lor. Apoi, pe 6 noiembrie, începând cu ora 9 dimineața, intră pe pagina https://felder-gruppe.ro/black-friday/ și caută ce te interesează. Verifică ofertele zilnic, pentru că ai Black Friday o săptămână anul acesta! Prețurile pot fi scăzute și la mai mult de jumătate, e păcat să pierzi ocazia. Și nu uita, au promis că vor avea în ofertă și un utilaj pentru prelucrarea lemnului.

La cum cred eu că va fi Black Friday anul acesta, sper să îi țină serverele. Baftă tuturor! Și vouă și lor!

Dan

Am avut șansa să lucrez în diverse departamente. Astfel am acumulat experiență în Finance, Accounting, Logistic, Sales, Operations, Marketing. Sunt un om de echipă și un all around player. Sunt antreprenor, am coordonat vânzarea unui business de lacuri și vopsele pentru lemn către o multinațională. În 2016 am descoperit lumea digitală, publishingul și marketingul online. De atunci mi-am mutat experiența acumulată și aptitudinile în online.

2 comentarii

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Păcat că nu sunt transparenți în anumite chestii. Am rămas cu un gust amar după ce, ca urmare a citirii unui articol despre ei pe acest site, am intrat pe site și am acordat un feedback vis-a-vis de noua interfață a site-ului, motivat și de un premiu simbolic. La primirea mailului de confirmare am fost informat că de fapt premiul se poate acorda doar persoanelor juridice. Aș fi preferat să știu din timp de acest lucru

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian