Evenimente Mașini și Scule Oferte speciale prelucrare lemn Utilaje Producție Mobilier

WoodMatic anunță o lună cu reduceri de Black Friday!

O lună întreagă de reduceri! Acesta este anunțul făcut de WoodMatic, firma care a adus anul acesta brandul WDMAX pe piața romănească de utilaje pentru prelucrarea lemnului. Contrar așteptărilor, reducerile nu vor începe vineri, 13 noiembrie, cum s-ar fi așteptat mulți, ci pe 15 noiembrie. Nu știm dacă este superstiție, cert este că, în compensație, perioada de reduceri va fi o lună. Așa că, între 15 noiembrie și 15 decembrie aveți ocazia să cumpărați echipamentele WDMAX cu o reducere de până la 25% fată de prețurile de listă.

Vinerea Neagră – Black Friday

Nu mai este nicio surpriză pentru nimeni că în noiembrie este Black Friday. Venită din SUA, ziua este una a reducerilor importante pentru produse din toate categoriile, dar si pentru bilete la spectacole, excursii, vacanțe sau servicii. Cei interesați urmăresc produsele dorite și așteaptă Black Friday în ideea că vor reuși achiziția la un preț mult mai mic decât cel de peste an. În ultimii ani perioada de reducere a tot crescut, puțini fiind cei care au rămas la o singură zi, iar termenul de începere a fost devansat în ideea unei atenții mai mari din partea clienților.

Dar ce este și cînd a început Black Friday? De unde numele acesta care, la prima vedere, nu aduce nimic de bun augur? Black Friday (Vinerea Neagră în engleză) este denumirea dată în SUA zilei de după Ziua Recunoștinței, care este stabilită în ultima joi din noiembrie. Numele vine de la expresia folosită de poliția din Philadelphia la începutul anilor ’60 pentru a descrie traficul din oraș în ziua următoare Zilei Recunoștinței. Cum ziua coincidea cu cea în care se dădea startul pentru cumpărăturile de Crăciun, comercianții au asociat numele cu perioada profitabilă a business-ului, adică trecerea de la pierdere (în roșu), la profit (în negru). Cu timpul, a patra zi de vineri din noiembrie a devenit Black Friday, zi cu reduceri importante și profitabile. Inițial, ziua a fost folosită pentru a vinde stocurile rămase de peste an, golind depozitele și magazinele pentru noile colecții și produse. Treptat conceptul a fost extins la toate produsele, inclusiv la cele noi, intrarea lor pe piață fiind făcută cu o campanie de reduceri.

Utilajele WDMAX care vor avea reduceri de până la 25%

Dar să ne întoarcem la luna de reduceri WDMAX. Gama de echipamente din oferta WoodMatic este largă, incluzând mașini pentru aplicare cant și de găurire, circulare cu masă sau de formatizattransportoareCNC-uri de frezare și de găurire. Sunt utilaje atât pentru ateliere sau fabrici mici, cât și pentru fabrici de mare capacitate.

Așadar, dacă ați așteptat momentul Black Friday pentru a cumpăra utilaje pentru prelucrarea lemnului, din 15 noiembrie intrați pe woodmatic.ro și studiați ofertele. Aveți o lună la dispoziție pentru a găsi utilajul de care aveți nevoie și a plăti pentru el un preț cu pâna la 25% mai bun decât în restul anului. Succes!

Mihaela Radu

Mihaela Radu este inginer chimist dar are o mare pasiune pentru lemn. De mai bine de 20 de ani lucreaza in domeniu, finisarea lemnului fiind ceea ce a definit-o in aceasta perioada. A acumulat experienta lucrand intr-un institut de cercetari, in propria firma, precum si intr-o multinationala. Isi doreste sa impartaseasca continuu din experienta proprie cu cei care au aceeasi pasiune....si nu numai.

Adaugă comentariul

Adaugă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Categorii

Abonează-te la newsletter

ro_RORomanian